AUDURA – nová privátní značka společnosti STAHLGRUBER

9. ledna 2017, 11:26

STAHLGRUBER představuje novou privátní značku AUDURA, která nabízí vysoce jakostní mechanické díly za přijatelné ceny pro zákazníky, kteří nechtějí dělat kompromis mezi kvalitou a cenou.

AUDURA znamená dvě věci:

Na jedné straně, dobrou kvalitu. A na druhé straně, dobrou cenu

Vysokou kvalitu umožňuje produkce v ISO-certifikovaných továrnách s dlouholetými zkušenostmi s výrobou originálních náhradních dílů. Navíc, všechny díly splňují zákonné specifikace "Originální kvalita dílů" v souladu s GVO. (Vyhláška č EU. 461/2010).

Úsporu nákladů AUDURA dosahuje cíleným výběrem výrobních závodů s efektivními produkčními procesy. Vybraný sortiment zahrnující pouze obrátkové náhradní díly, snižuje náklady spojené se skladováním.

Na všechny díly značky AUDURA se poskytuje záruka 3 roky.

Aktuálně v nabídce „252 referencí ložisek kol“ a „1009 referencí dílů řízení“. Tento sortiment pokrývá 80% vozového parku na vozy stáří 8 let a více.

Sortiment AUDURA bude dynamicky doplňován o nové položky a postupně rozšiřován o nové produktové řady.

Info brožuzra AUDURA ke stažení ZDE.

Web: www.audura.parts 

Související články

Novinka u Stahlgruber CZ – inspekční LED svítilny Osram
Novinka u Stahlgruber CZ – inspekční LED svítilny Osram

Firma Stahlgruber zařadila do své nabídky nový sortiment svítilen LEDinspect PRO. Výhody nové řady LEDinspect PRO • Typy svítilen: pět výkonných pracovních LED svítilen: Slimline 280, Bonnet 1400, Pocket 280, Penlight 150 a Penlight 150 UV-A • Vysoká odolnost a flexibilní řešení pro profesionální použití • Možnosti využití: kontrola podvozku, obsluha zvedáku, práce v motorovém […]

Novinky v katalogu STAkis
Novinky v katalogu STAkis

Dne 7. 9. 2016 začala být dostupná nová aktualizace mobilní verze katalogu STAkis. Podrobný popis změn obsažených v aktualizaci naleznete v PDF dokumentu ZDE. Novinky týkající se katalogu STAkis můžete také nalézt na oficiálním YouTube kanálu anebo na Facebooku. 

Kalendář STAHLGRUBER – WERKSTATTkultur 2017
Kalendář STAHLGRUBER – WERKSTATTkultur 2017

Je opět tu: erotický kalendář WERKSTATTkultur 2017 společnosti STAHLGRUBER. Tyto sexy dívky nejsou slavné modelky, ale již tradičně zákaznice firmy STAHLGRUBER. A v květnu česká zákaznice Svatava.   Na kalendář se také můžete podívat ve větším rozlišení ve formátu PDF – ZDE. Další fotky z focení – ZDE.

Rozšíření sortimentu karosářských dílů u Stahlgruberu
Rozšíření sortimentu karosářských dílů u Stahlgruberu

Společnost Stahlgruber rozšířila sortiment karosářských dílů o více než 7.500 položek.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!