Novinka u Stahlgruber CZ – inspekční LED svítilny Osram

19. prosince 2016, 7:58

Firma Stahlgruber zařadila do své nabídky nový sortiment svítilen LEDinspect PRO.

Výhody nové řady LEDinspect PRO

• Typy svítilen: pět výkonných pracovních LED svítilen: Slimline 280, Bonnet 1400, Pocket 280, Penlight 150 a Penlight 150 UV-A
• Vysoká odolnost a flexibilní řešení pro profesionální použití
• Možnosti využití: kontrola podvozku, obsluha zvedáku, práce v motorovém prostoru,
• Parametry: LED svítilny můžete připevnit přímo na vozidlo pomocí zabudovaného magnetu nebo háčku. Dobíjení na principu baterie, eliminace úrazu způsobeného zakopnutím o kabely.

Společnost Osram má ve svém portfoliu další řadu LEDinspect s vysokou kvalitou zpracování a dlouhou životností, která je zaměřena pro běžné používání v servisu, doma v garáži nebo na cestách.

Více informací žádejte na pobočkách a u obchodních zástupců.

Informační video o produktech najdete ZDE.

 

Související články

Novinky v katalogu STAkis
Novinky v katalogu STAkis

Dne 7. 9. 2016 začala být dostupná nová aktualizace mobilní verze katalogu STAkis. Podrobný popis změn obsažených v aktualizaci naleznete v PDF dokumentu ZDE. Novinky týkající se katalogu STAkis můžete také nalézt na oficiálním YouTube kanálu anebo na Facebooku. 

AUDURA – nová privátní značka společnosti STAHLGRUBER
AUDURA – nová privátní značka společnosti STAHLGRUBER

STAHLGRUBER představuje novou privátní značku AUDURA, která nabízí vysoce jakostní mechanické díly za přijatelné ceny pro zákazníky, kteří nechtějí dělat kompromis mezi kvalitou a cenou. AUDURA znamená dvě věci: „Na jedné straně, dobrou kvalitu. A na druhé straně, dobrou cenu“ Vysokou kvalitu umožňuje produkce v ISO-certifikovaných továrnách s dlouholetými zkušenostmi s výrobou originálních náhradních dílů. […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!