Novinka v Auto Kelly: Prémiová řada kolových ložisek FAG

17. srpna 2012, 0:00

Auto Kelly vám od srpna 2012 přináší prémiovou řadu kolových ložisek FAG. Společnost FAG, která je od roku 2001 součástí skupiny Schaeffler, se dnes řadí mezi nejvýznamnější světové výrobce ložisek.

Ve spojení s programem INA nabízí produktové portfolio, které patří k nejširším v průmyslu valivých ložisek. Sortiment dokáže pokrýt téměř všechny aplikace – od jehlových pouzder o průměru 2 mm až po velká valivá ložiska s vnějším průměrem 4,25 m.

FAG dodává své produkty prakticky do všech výrobních odvětví včetně leteckého a automobilového průmyslu. Mezi zákazníky FAG patří všichni významní výrobci osobních a užitkových automobilů i výrobci náprav a jejich dodavatelé. Z největších odběratelů jmenujme například Mercedes-Benz, VW Group, Ford, Opel, Volvo.

Pro automobilový aftermarket FAG nabízí nejširší sortiment kolových ložisek všech typů a konstrukcí, vše v originální kvalitě.
Všechna automobilová ložiska kol FAG jsou vždy dodávána s obchodním označením:

FAG Wheel Set jako kompletní sady všech dílů nutných pro výměnu ložiska na kole (resp. na nápravě v případě sad Wheel-Pro), včetně šroubů, matic, mazacího tuku a dalšího případného příslušenství.

FAG Wheel Pro jsou sady kompletních kitů kolových ložisek FAG pro celou nápravu daného vozidla včetně kompletního příslušenství – jedná se prakticky o zdvojené balení Wheel Set za zvýhodněnou cenu. Výměna obou ložisek na nápravě je obecně vždy doporučena pro vyšší spolehlivost opravy, vyšší bezpečnost a úsporu času a nákladů za pravděpodobnou blízkou výměnu ložiska na druhé straně nápravy.

 

V nabídce Auto Kelly od srpna naleznete 1.032 položek ložisek značky FAG, z čehož skladem více než 250 položek v celkovém počtu 4.300 kusů. Samozřejmostí je i naskladnění zhruba 40 položek s aplikacemi na nejběžnější modely vozidel na pobočkách Auto Kelly v celkovém počtu cca 2.900 kusů.

Aktuální katalogová data jsou k dispozici na adrese http://toc.luk-as.de/. Součástí balení ložisek FAG jsou rovněž bonusové body pro dílenský portál www.repxpert.com

Více na autokelly.cz


 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!