Nově v nabídce Auto Kelly EGR ventily WAHLER

8. října 2012, 0:00

EGR ventily zajišťují zpětnou recirkulaci výfukových plynů z výfukového potrubí do spalovacího prostoru, a tím významně přispívají ke snížení emisí a spotřeby a také ke zvyšování výkonu.

Za poslední dva roky jejich prodej výrazně roste nejen na trhu v České republice. Je to dáno především tím, že stále více ojetých vozidel je těmito díly vybaveno. Nová vozidla bez EGR ventilů se na trhu v EU již neprodávají. Nyní je možné tyto díly objednat nejen u dodavatelů originálních dílů, ale i v e-shopu Auto Kelly.

Vozidla, která jsou vybavena elektrickými a mechanickými díly pro řízení a regulaci emisí neustále stárnou. Uvedené díly jsou často na pokraji své životnosti. To velmi významně může ovlivňovat spotřebu pohonných hmot, emise, výkon a také spolehlivost vozu nejen v mezních podmínkách.

Tato vozidla mohou mít následně problém se splněním podmínek pro provoz (při emisní a technické kontrole). EGR ventily WAHLER mohou pomoci odstranit problémy s vysokými emisemi a nizkým výkonem.

V nabídce má dodavatel 38 EGR ventilů (zejména pro vozy koncernu Škoda/VW Group) a 18 dílů regulace vzduchu (regulační ventily, potrubí EGR ventilů). Téměř všechny díly sortimentu EGR ventily WAHLER jsou skladem na centrálním skladě.

Historie
Firmu založil p. Gustav Wahler v roce 1902 jako manufakturu na výrobu ocelových a železných produktů, investičních celků. Zvýšení výrobní kapacity si vyžádalo přestěhovat firmu Wahler do větších prostor ve městě Esslingen (Německo), kde sídlí dodnes.

Sériová výroba termostatů začala v roce 1928. Firma postupně otevřela pobočky v Německu (1967-Oberboihingen), v Brazilii 1973-Sao Paulo) a v Argentině (1997). Výroba konvenčních pneumatických EGR ventilů začala již v roce 1994. Elektronicky řízené EGR ventily a termostaty byly vyráběny a dodávány do prvovýroby v roce 1998.

Wahler dodává produkty do prvovýroby zejména automobilek ŠKODA/VW Group, Mercedes, Ford, GM, Peugeot, Citroen, Fiat, ale i do mnoha dalších.

 

Související články

Termostaty WAHLER u firmy Auto Kelly nyní levnější
Termostaty WAHLER u firmy Auto Kelly nyní levnější

Firma Auto Kelly pro Vás zlevnila celý sortiment WAHLER. Nyní tak nakupujte 128 položek termostatů WAHLER za skvělé ceny. Originální nebo náhradní. U Wahlera vždy jeden a ten samý díl. Wahler vyrábí termostaty téměř pro všechny evropské, japonské a korejské vozy. Vysokou kvalitou a spolehlivostí se termostaty firmy Wahler řadí mezi světově uznávané výrobky, o […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!