Novinka u APM: stěrače a autosedačky HEYNER

16. prosince 2012, 0:00

Sortiment autopříslušenství u APM Automotive s.r.o. od prosince doplňují moderní stěrače a dětské autosedačky německé značky HEYNER Germany, tedy sesterské značky firmy ALCA Germany.

Právě dosud dodávané stěrače ALCA SuperFlat jsou tak u APM Automotive nově nahrazeny výkonnějšími stěrači HEYNER All Seasons, které jsou rovněž v provedení "pružná lišta", ale navíc jsou vybaveny krytem s přítlačným efektem. Stěrače řady All Seasons jsou vyrobeny ze dvou pružných lišt rozdělujících přítlak rovnoměrně po celé délce stěrače a jejich plochý profil s integrovaným spoilerem zajišťuje vysoký účinek stírání při vyšších rychlostech jízdy, přičemž snižuje aerodynamický hluk. Odolná grafitová gumička s přísadou teflonu je určena až pro 1,5 milionu stíracích cyklů a zaručuje extrémně dobrou přilnavost bez nepříjemného odskakování od skla nebo protivného skřípání. Stěrače HEYNER All Seasons jsou dostupné v rozměrech od 330-700 mm a jsou dodávány v balení po jednom kusu s jednou náhradní snadno vyměnitelnou gumičkou navíc. Součástí balení je i základní adaptér B3 pro standardní "háčková" ramínka (pro ostatní systémy jsou k dispozici různé adaptéry ALCA). Inovovaný úchyt přitom dovoluje montáž stěrače v obou směrech (se všemi typy adaptérů), takže umožňuje použití i na vozidla s protiběžnými stěrači.

Úplnou novinkou v sortimentu APM Automotive jsou dětské autosedačky. Přesněji tři typy špičkových sedaček HEYNER vyvinutých v Německu podle přísných norem ECE R44/04 a s ohledem na přísné požadavky testů tamního autoklubu ADAC. Zatímco pro děti s hmotností od 9 do 18 kg je určena sedačka CapsulaProtect 3D s pětistupňovým nastavením sklonu sedáku, pro starší děti vážící je to typ MaxiProtect ERGO SP přestavitelný z kategorie II na kategorii III (tedy pro 15 – 36 kg). Vrcholem nabídky je pak multifunkční model MultiProtect ERGO SP (9 – 36 kg) s montážním systémem 1-2-3 FIX pro bezpečné a jednoduché upevnění ve vozidle. Sedačky jsou v pěti barevných provedeních, mají ergonomickou prostornou skořepinu a integrované pětibodové pásy se značkovými zámky Holmbergs® nebo Sabelt.

Doplňkovým sortimentem značky HEYNER v nabídce APM Automotive jsou pak hustilky a kompaktní kompresory s manometrem.

 

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!