U Auto Kelly si můžete koupit plničku klimatizací na protiúčet

6. června 2017, 11:53

Pokud si u Auto Kelly zakoupíte duální plničku STARLINE DUAL nebo TEXA R780 BI-GAS, mohou od vás odkoupit Vaši současnou plničku protiúčtem.

KUPTE SI NOVOU DUÁLNÍ PLNIČKU NA PROTIÚČET!

Související články

Hadice značky VAICO nově u Auto Kelly
Hadice značky VAICO nově u Auto Kelly

Novinkou v portfoliu Auto Kelly jsou různé typy hadic a trubek značky VAICO německého dodavatele s dlouholetou mezinárodní tradicí na trhu náhradních dílů, které nabízí díly v kvalitě OE s označením MADE IN GERMANY.

Auto Kelly Roadshow se skupinou Turbo
Auto Kelly Roadshow se skupinou Turbo

Společnost Auto Kelly, v úterý 23.05.2017, uspořádala na Letišti Praha Letňany Jarní Roadshow zaměřenou na prezentací profesionálního garážového vybavení. Akce byla zaměřena především na obchodní partnery společnosti, kteří si mohli prohlédnout a vyzkoušet jarní nabídku garážového vybavení pro servisní střediska.

Nepodceňujte údržbu klimatizace, riskujete!
Nepodceňujte údržbu klimatizace, riskujete!

Stejně jako ostatní systémy v autě, vyžaduje i klimatizace pravidelnou péči. Vyčištění klimatizace a výměnu kabinového filtru doporučují odborníci provádět pravidelně každého půl roku, kontrolu oleje a chladiva nejméně jednou za rok. Prodloužíte tak životnost celého systému, snížíte riziko poruchy, zbavíte se nepříjemného zápachu a ochráníte zdraví všech cestujících před škodlivými mikroorganismy nebo plísněmi.

Bezplatné sady MOOG parts4free
Bezplatné sady MOOG parts4free

Na pět desítek autoservisů a dalších specializovaných technických pracovišť využilo nabídku společnosti Federal-Mogul Motorparts, aby si na bezplatných sadách dílů parts4free na vybraný model vozu vyzkoušelo ložiska a díly řízení značky MOOG.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!