Stahlgruber rozšířil sortiment spojek 2CT

31. srpna 2017, 15:58

Společnost Stahlgruber rozšiřila sortiment dvojitých suchých spojek LuK, které jsou stále více  používány v moderních  automobilech s převodovkou DSG.

Složitost výměny těchto spojek je spojena se speciálními přípravky pro jejich demontáž a montáž. Tyto přípravky jsou rovněž v sortimentu na všechny typy nabízených spojek. Nutností odborné montáže je správné nastavení spojky pomocí speciálních přípravků.

Společnost Stahlgruber zajišťuje také odborné školení ve spolupráci s výrobcem spojek firmou Schaeffler.

V nabídce společnost Stahlgruber nyní má 7 položek spojkových sad 2CT. Do jednotlivých vozů jsou montovány vždy ve spojení konkrétních typů převodovek, a to v koncernu VW se sedmistupňovou převodovkou OAM, Renault se šestistupňovou převodovkou DC4, Ford se šestistupňovou převodovkou DPS6, Fiat, Alfa Romeo se šestistupňovou převodovkou C635 DDCT a také 6 sad přípravků pro jejich demontáž a montáž.

Více informací o produktech ke stažení ve formátu PDF.

Související články

STAHLGRUBER rozšiřuje sortiment filtrů
STAHLGRUBER rozšiřuje sortiment filtrů

Firma STAHLGRUBER CZ pro vás rozšířila nabídku a skladové zásoby v oblasti filtrace.

Stahlgruber: Brzdové kotouče NTN-SNR s integrovaným ložiskem
Stahlgruber: Brzdové kotouče NTN-SNR s integrovaným ložiskem

Výrobce „KF“ řady brzdových kotoučů s integrovaným ložiskem, firmu NTN-SNR, naleznete také v sortimentu firmy Stahlgruber. Tyto zadní brzdové kotouče jsou použity ve většině francouzských vozů novější výroby včetně vozidel jiných výrobců se shodným podvozkem např. Opel Vivaro / shodný s Renault Traffic.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!