APM: Rozšíření sortimentu KYB

18. února 2013, 11:40

Zatímco v minulosti zastupovaly značku KYB v nabídce společnosti APM Automotive pouze tlumiče pérování a jejich příslušenství (dorazy a prachovky), nyní je nově doplňují také vinuté pružiny, horní uložení tlumičů.

APM Automotive tak aktuálně nabízí kompletní výrobní sortiment této tradiční japonské značky, tedy přes 4400 položek tlumičů, 2200 položek pružin, 230 různých horních uložení tlumičů (Suspension Mounting Kit) a zhruba dvě stovky ochranných sad s dorazy a prachovkami (KYB KitProtection). Nejběžnější díly jsou přitom skladem a tedy připravené k okamžitému dodání. Především je to 957 typů osvědčených tlumičů zejména na asijské vozy a celkem 1039 nově naskladněných položek kvalitních a přesto cenově přístupných pružin, což představuje největší šíři tohoto sortimentu na českém aftermarketovém trhu.

KYB (dříve také Kayaba) patří k největším světovým producentům tlumičů, neboť její podíl tvoří 23% celosvětové výroby. Hlavní těžiště výroby tlumičů je stále v Japonsku, ale výrobní závody jsou i v Evropě a to včetně České repuliky. Tlumiče z pardubické továrny míří jak do prvovýroby (zejména do kolínské TPCA), tak na trh náhradní spotřeby.

Sortiment značky KYB přehledně představují dva aktualizované papírové katalogy s obj. č. 6654401 (Tlumiče 2013) a 6654402 (Pružiny 2013), dohledatelný je také ve webshopu APM Cat – http://webcat.apm.cz. 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!