Novinka u APM: lanovody a vzpěry TRISCAN

23. května 2013, 14:20

Rozšiřování nabídky autodílů u APM Automotive stále pokračuje… Zcela novým dodavatelem se stala expandující dánská značka TRISCAN, moderní výrobce a distributor širokého sortimentu různých náhradních dílů. Po dubnovém naskladnění lanovodů nyní sortiment APM Automotive rozšířily také plynové vzpěry tohoto výrobce…

TRISCAN je 100% dánská společnost, která získala silnou pozici na skandinávském trhu a v poslední době výrazně zvyšuje prodeje i ve zbytku Evropy. Na trhu náhradních dílů má firma více než 40 letou tradici, když původní název TRIDON (americký výrobce) byl v roce 2005 změněn na nový obchodní název TRISCAN, pod kterým je nabízen široký sortiment nejrůznějších dílů. Ten zahrnuje celkem cca 45.000 položek různých náhradních dílů v deklarované OE kvalitě: např. lanovody, plynové vzpěry, díly chlazení, pro přenos síly, řízení a zavěšení, motorové a brzdové díly či různé drobné díly.

APM Automotive aktuálně nabízí více než 2.500 různých brzdových, plynových či spojkových lanek TRISCAN a také kompletní sortiment plynových vzpěr TRISCAN zahrnující 1.428 vzpěr různých položek. Vybrané nejžádanější položky jsou přitom skaldem a tedy připraveny k okamžitému dodání.

Hlavním vyhledávacím nástrojem je APM Cat – http://webcat.apm.cz, k dispozici jsou i papírové katalogy TRISCAN s přehledem lanovodů (obj. č. 6661601), plynových vzpěr (obj. č. 6661602) a univerzálních vzpěr (obj. č. 6661603), ve kterém lze vyhledávat dle rozměrů, síly a typu koncovky.
 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!