Auto Kelly: Výrazné snížení cen rozvodových sad SKF, INA a GATES

4. července 2013, 11:29

Nyní jsou prémiové produkty značek SKF, INA a GATES ještě dostupnější a atraktivnější. Od prvního července pro vás firma Auto Kelly výrazně snížila ceny rozvodových sad značek INA, SKF a GATES až o 61%.

Úprava maloobchodních cen směrem dolů proběhla u 665 položek produktů SKF, u 708 položek značky INA a u 260 položek značky GATES.

Celkově u jednotlivých značek je rozdíl mezi původní a novou MOC 5,5% (SKF), 6,5% (INA) a 11,5% u značky GATES.

Příklady snížených cen sortimentu INA, SKF a GATESZDE

INA
Výrobce rozvodových dílů INA patří do skupiny Schaeffler Group společně s výrobci spojek LuK a ložisek FAG. INA je předním dodavatelem do prvovýroby automobilů. Mezi její zákazníky patří například Audi, Volkswagen Group, Ford, Nissan, PSA a Renault. Svou pozici leadera trhu mu zajišťuje nejenom prvotřídní kvalita produktů, ale zároveň také důraz na technologický vývoj a výzkum.
               
SKF
Kvalita výrobků se značkou SKF je potvrzena širokým zastoupením v dodávkách do prvovýroby automobilek. SKF ručí za vysokou kvalitu a výkon každého výrobku ze svého sortimentu. Své produkty dodává takovým značkám jako Citroën, Ford, Opel, Peugeot, Škoda, Volvo, VW a další. SKF je držitelem mnoha certifikátů jakosti ISO. V naší nabídce naleznete více než 5000 položek s touto značkou.  

GATES
Společnost GATES byla založena v roce 1911 v USA. Dnes je jméno GATES v celosvětovém automobilovém průmyslu synonymem pro vysoce kvalitní produkty. Má 55 zastoupení a desítky výrobních závodů po celém světě. Kvalita řemenů GATES je výsledkem dlouholeté tradice s moderními technologickými postupy. GATES je dodavatelem takřka všech automobilových výrobců na světě. Díky úzké spolupráci s těmito výrobci je vedoucí silou v konstrukci i výrobních metodách. Všechny výrobky GATES jsou proslulé svou dlouhou životností a vysokou spolehlivostí. V naší nabídce naleznete více než 2600 položek s touto značkou.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!