Trost a QR kódy – technologie, která zefektivní vaši práci

8. července 2013, 20:08

Stále více dodavatelů náhradních dílů pro automobily začíná na balení svých výrobků používat QR kódy (z anglického „quick response“ – tedy doslova rychlá odpověď). Po načtení kódu prostřednictvím chytrého telefonu či tabletu se tak rychle dostáváte ke spoustě informací, které vám mohou pomoci pracovat efektivněji.

V sortimentu firmy Trost najdete QR kódy např. u ložisek SKF. „Chceme pomoci zákazníkům minimalizovat čas nutný na opravu. Načtením kódu se ihned dostanete ke kompletní databázi informací souvisejících s daným ložiskem. To vám může pomoci identifikovat správný výrobek a montážní postup, najít další důležitá technická a produktová data, popis možných problémů. Jde o unikátní zdroj, který umožňuje mechanikům zlepšit jejich produktivitu a ziskovost“, vysvětluje projektový manažer SKF Mark Dolloway. V blízké době SKF plánuje přidat také videa s postupem montáže a další užitečné aplikace.

Podobné možnosti nabízí QR kódy na výrobcích Gates – včetně přístupu do online katalogu, k technickým informacím se dostanete přes QR u rozvodových sad Dayco.

Mnoho dalších značek vám nabízí přes QR ověření původu výrobku, zda se jedná opravdu o originál výrobek daného výrobce a ne nějaký falzifikát – v nabídce firmy Trost jsou např. ATE, Ferodo, Bosch žhaviče, Moog, Pierburg, Goetze, Glyco, TRW, Spidan.

VYZKOUŠEJTE:

Související články

Březnové novinky u firmy Trost
Březnové novinky u firmy Trost

Novinky v sortimentu a další plošné snížení cen. Firma Trost do sortimentu zařadila kompletní sadu pro výměnu oleje v automatických převodovkách. Sada obsahuje příslušný olej, těsnění a potřebný montážní materiál. A právě dochází k dalšímu plošnému snížení cen turbodmychadel BTS. Buďte u toho a svezte se na největší letošní turbovlně.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!