Firma J+M autodíly uspořádala pro své zákazníky již 5. JM CUP

18. června 2018, 13:26

Tato akce byla jako každý rok určená zákazníkům společnosti, kteří vstupenky na akci získali za svoje obraty. Na akci se prezentovalo více než 20 výrobců. Společnost ACI zde představila svůj nový projekt KALKULAČKA 24 a nechyběl ani stánek nezávislé servisní sítě EURO KONCEPT, která již nyní čítá 49 členů.

Každý si přišel na své – soutěžilo se o hodnotné ceny

Kromě vystavovatelů čekal na účastníky akce bohatý doprovodný program. Zákazníci mohli soutěžit o hodnotné ceny v tombole, ve které byl hlavní cenou dron, kamera do auta a sudy s olejem. Své ratolesti mohli účastníci akce nechat vyřádit na skákacím hradu a následně odměnit sladkostmi nebo malbou na obličej. Pro dámy byl již tradičně připraven jejich koutek s vizážistkou a kadeřnicí. Nejen pro pány bylo připravené mistrovství mechaniků, které letos obsahovalo montáž čelistí, nastrojení čumáku vozidla a také montáž výfuku – to vše na čas. Odměnou pro „mistra mechanika“ byl vozík s nářadím KS TOOLS a pro druhého a třetího „mistra“ bylo nachystáno nářadí také od společnosti KS TOOLS.

Jako každý rok byl na akci k dispozici profesionální závodní trenažer, kde si zákazníci mohli vyzkoušet jízdu na světoznámém okruhu s nejrychlejšími vozy planety. Odměnou pro nejlepšího jezdce byl tablet. Od minulého ročníku si svoje místo na akci také našly RC modely a jejich závod. Jeho vítěz si tento model mohl odnést domů jako výhru. Pro děti, ale nejen pro ně, byla připravena dráha pro vyzkoušení howeboardů. Ty jsou oblíbenou odměnou, kterou lze čerpat v rámci bonus programu společnosti J+M autodíly.

Závody motokár, to je oč tu běží

Hlavním tahákem akce jsou ale samotné motokáry, které mají hned několik kategorií. Závodilo se o dámský, dětský, mužský, dodavatelský a teamový pohár. Boj o tyto poháry byl vskutku lítý a mnoho závodníků se téměř přiblížilo rekordnímu času trati. Druhý čas k pokoření nastavil „STIG“, kterého s sebou přivezla společnost ACI. Tento STIGŮV čas byl letos pokořen o několik desetinek a pokořitel STIGA si odvezl hodnotnou helmu CASSIDA. Všichni vítězové odjížděli ověšeni cenami a měli možnost se postavit na „bednu“ vítězů a zvěčnit se. Kromě vítězů ale svoji „po závodní“ fotku obdržel každý a jak nám někteří zákazníci prozradili – pověsí si ji k těm ostatním z předchozích ročníků.

Letní akce „dovolená snů“

Firma J+M autodíly na této akci také propagovala svoji letní akci „dovolená snů“ která je v plném proudu a nabízí zákazníkům dovolenou kdekoliv, kdykoliv a přesně tak, jak si ji přejí. Třešničkou na dortu byl příjezd veterán klubu, který zde nabídl pohled do minulosti automobilů.

Díky všem a za rok se zase uvidíme!

Celá akce byla příjemným dnem v automobilovo – motokárovém závodním prostředí a rozhodně posunula laťku JM CUPů zase o něco výše. Počasí celému dni přálo jako každý rok a celý den utekl velmi rychle. Nezbývá tedy, než se těšit na další ročník, který byl společností J+M autodíly přislíben.

Společnost J+M autodíly by touto cestou chtěla poděkovat všem zákazníkům za účast a příjemně strávený den, svým zaměstnancům za perfektní organizaci a Kartaréně Cheb za skvělé zázemí a spolupráci na celém dni. Stejně tak patří díky těmto partnerům akce:
ACI, ALL BRAKE SYSTEMS, A.B.S., AS-PL, AUTOGROUP SERVICE, BUKAJ, CARPOINT, DEN BRAVEN, DF PARTNER, EXIDE, FA1 FISCHER AUTOMOTIVE, FEDERAL MOGUL, GATES, GOLEMTECH, HENKEL, HÜCO/HITACHI, IBS, KS TOOLS, LIQUI MOLLY, MANN+HUMMEL, MASTER-SPORT, MEYLE, MVTV, OMA, OSRAM, SCHAFFER, SIKA, SKF, ESEN SKV, SOGEFI, TEC2000, TECALLIANCE, TRUECAM, VALEO, VARTA a ZIMMERMANN.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!