Nemrznoucí směsi STARLINE: Kvalita prověřena nezávislým testem TÜV

7. října 2013, 14:25

Nemrznoucí kapaliny do chladičů Starline K11, K12 a K12++ splnily zkoušku korozní ochrany podle požadavku normy TL 774/2002 společnosti TÜV SÜD Auto CZ, s.r.o. – nezávislé a mezinárodně uznávané schvalovací a zkušební autority v automobilovém průmyslu.

Nemrznoucí směs do chladičů K11 STANDARD
Koncentrovaná chladící kapalina modré barvy na bázi monoetylenglykolu s nízkým bodem tuhnutí (při naředění 1:1 mrazuvzdornost do -37° C). Odpovídá normě VW TL 774 C, svými vlastnostmi je totožná s originální chladicí kapalinou G11 a je s touto kapalinou plně mísitelná.

Kapalina je určená do starších typů automobilů s kratším výmenným intervalem.

Nemrznoucí směs do chladičů K12 EXTRA
Koncentrovaná chladicí kapalina růžové barvy na bázi monoetylenglykolu s organickými inhibitory koroze, s nízkým bodem tuhnutí a s prodlouženou výměnnou lhůtou 5 let (při naředění 1:1 mrazuvzdornostt do -37° C). Odpovídá normě VW TL 774/D. Svými vlastnostmi je totožná s originální chladicí kapalinou G12 a G12+, která je schválena pro použití ve vozech Škoda a je s touto kapalinou plně mísitelná.

Kapalina určená do moderních motorů, včetně celohliníkových.

Nemrznoucí směs do chladičů K12++ EXTRA
Koncentrovaná chladící kapalina s nízkým bodem tuhnutí a s prodlouženou životností 5 let. Kapalina chrání chladící systémy před poškozením mrazem i před poškozením korozí. Je shodná s originální chladící kapalinou Škoda G12++a je s touto kapalinou plně mísitelná. Odpovídá normě VW TL 774 G.

Kapalina určená zejména do nejmodernějších motorů (především koncern VW).

www.autokelly.cz

Související články

Inovace plochých stěračů STARLINE
Inovace plochých stěračů STARLINE

Na letní sezonu 2013 vás firma Auto Kelly připravila významnou inovaci v sortimentu plochých stěračů STARLINE. Představuje zcela nové konstrukční řešení s řadou vylepšení v porovnání s předcházejícím modelem. Zcela nové konstrukční řešení Auto Kelly uvádí jako první na českém trhu zcela nové konstrukční řešení plochých stěračů, které velice usnadní výběr jednotlivých typů stěračů a […]

Novinka v sortimentu STARLINE: Silentbloky motoru
Novinka v sortimentu STARLINE: Silentbloky motoru

Od července Auto Kelly rozšířilo nabídku sortimentu STARLINE o silentbloky motoru. Nyní sortiment zahrnuje přibližně 130 typů silentbloků motoru a převodovky pro osobní a užitkové vozy koncernu VW. Odběr ihned. Podle struktury vozového parku v ČR vám Auto Kelly zajišťuje skladovou zásobu nejen na centrálním skladě, ale i na pobočkách. Ve všech prodejnách Auto Kelly […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!