Inter Cars: POWERKRAFT – profesionální spalování olejů

19. února 2014, 10:25

Firma Inter Cars představuje novinku v sortimentu – hořáky značky POWERKRAFT. Hořáky POWERKRAFT HEAVY jsou vybaveny předehřevem paliva a jsou proto určeny ke spalování těžkého topného oleje TTO-L, rostlinných olejů, použitých motorových olejů, pyrolizních kapalin a dalších paliv s vysokou teplotou vznícení a vysokou viskozitou. Jsou však použitelné i pro spalování klasického LTO.

POWERKRAFT HEAVY je spolehlivě řízen jednotkou SIEMENS a je, kromě jiných bezpečnostních prvků, opatřen trojitou ochranou proti přetečení oleje.

Hořáky jsou plně automatické a díky vysokonapěťovému zapalování se mohou spínat dle pokynů termostatu nebo časového spínače. Na rozdíl od naprosté většiny jiných výrobků jsou schopny spalovat i vyjetý motorový olej bez nutnosti čistit lamely hořáku.

Hořáky POWERKRAFT HEAVY jsou vyráběny v Evropě a jsou sestaveny výhradně z dílů vyráběných značkovými prodejci, jako jsou: DELAVAN, DANFOSS, SIEMENS, CAMOZZI, F.I.D.A., CAEM, SCHRACK, AACO a mnoho dalších.

Více informací na www.vybaveniservisu.cz

Související články

Inter Cars otevřel nový centrální sklad a hlásí 56 partnerských servisů Q-SERVICE
Inter Cars otevřel nový centrální sklad a hlásí 56 partnerských servisů Q-SERVICE

Společnost Inter Cars, otevřela nový centrální sklad v Říčanech, který je zároveň v pořadí již sedmnáctým prodejním místem Inter Cars v České republice. Nový centrální sklad v Říčanech byl otevřený již v srpnu tohoto roku a disponuje skladovou plochou o rozměrech 3.000 m2, na které je k dispozici více než 80.000 položek zboží, dostupných ihned […]

Ohlédnutí za IC EXPO 2013
Ohlédnutí za IC EXPO 2013

Výstava IC EXPO 2013, kterou pro Vás připravila firma Inter Cars k příležitosti Barum Czech Rally Zlín, jedné z největších motoristických akcí v ČR, je již definitivně minulostí. Je proto nejvyšší čas na krátké ohlédnutí. IC EXPO 2013 v číslech: 2 důležité projekty (servisní síť Q-SERVICE, internetový autoservis QS eSHOP) představeny široké veřejnosti. 3 dny […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!