Možnost renovace DPF u APM

15. října 2018, 10:40

Od října nabízí APM Automotive novou zajímavou službu pro zákazníky – možnost zprostředkování cenově výhodné renovace jinak velmi drahých filtrů pevných částí (DPF). DPF pro renovaci mohou zákazníci odevzdávat na jednotlivých pobočkách APM.

Renovace je prováděna ve specializované firmě odborným vypalováním keramické vložky ve speciální peci, přičemž celý proces zahrnuje demontáž souvisejících prvků z filtru a jeho očištění a rozebrání i následnou opětovnou kompletaci s novým nátěrem. Spolu s repasovaným filtrem zákazník obdrží i protokol potvrzující hodnoty před i po provádění renovace.

Ceny začínají na částce 2.125 Kč za renovaci SCR katalyzátorů osobních vozů, renovace tradičních DPF stojí dle typu (bez nebo s předkatalyzátorem) 6.000 – 7.500 Kč. Nejdražší je obnova kamionových či autobusových filtrů, která začíná na 16.000 Kč. K cenám je třeba připočítat i dopravné v hodnotě 300 Kč/ks (všechny ceny jsou bez DPH), dodací lhůty se v závislosti na rozsahu renovace pohybují v rozmezí pěti až deseti dnů.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!