APM: Nový DSG převodový olej Divinol

24. března 2014, 15:43

Sortiment olejů od německé firmy Zeller & Gmelin rozšířil nový převodový olej Divinol DSG Fluid pro dvojspojkové převodovky osobních vozidel (např. VW, Škoda, Ford, Peugeot či Citroën).

Olej Divinol DSG Fluid může být použit jako přenosový olej ve vozidlech s převodovkami, které potřebují DSG oleje, tedy např. ve vozech koncernu VW od roku výroby 2003 a dále v převodovkách Ford, Volvo, Chrysler, Peugeot, Citroën a Mitsubishi a v šestistupňových DCRT převodovkách od roku výroby 2007.

Nový olej má vylepšenou třecí charakteristiku pro lepší řazení a maximalizované schopnosti přenosu, což přináší prodlouženou životnost převodovky. K té přispívá také lepší snášenlivost oleje s těsněními. Díky svému univerzálnějšímu použití umožňuje Divinol DSG Fluid zmenšit sortiment využívaných olejů.

Divinol DSG Fluid (obj. č. DI-51790/balení) je dostupný v baleních od litrové lahve až po velké sudy a vzhledem k příznivým zaváděcím cenám je výhodnou alternativou za podobné oleje jiných značek (např. Castrol či Febi).

Související články

Volnoběžky IVEG: cenově výhodná novinka u APM
Volnoběžky IVEG: cenově výhodná novinka u APM

Rozšiřování nabídky autodílů u APM Automotive pokračuje i v roce 2014. První letošní novinkou jsou volnoběžné řemenice alternátorů italské značky IVEG, praxí prověřená cenově výhodnější alternativa prémiovým ´volnoběžkám´ z naší nabídky. 130 různých volnoběžek IVEG, které máme skladem, pokrývá celý běžný osobní vozový park v ČR. IVEG je obchodní značka firmy Ge.Vi. s.a.s. působící v […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!