Přední evropský veletrh pro autoservisy TROST-SCHAU 2014 startuje 17. května

5. května 2014, 12:35

Firma Trost Vás zve na přední evropský veletrh pro autoservisy TROST-SCHAU 2014, který se koná o víkendu 17. – 18. května ve Stuttgartu.

Seznámit se budete moci s aktuální nabídkou všeho, co souvisí se servisem osobních i nákladních vozů. Čtyři hodiny cesty z ČR jsou odměněny získáním celkového přehledu jak o nabídce veškerého garážového vybavení, diagnostiky a nářadí, tak i náhradních dílů světových dodavatelů, kteří v oboru něco znamenají. Na místě bude přítomen český tým garážového vybavení, který vás veletrhem rád provede.

Letošní moto „MORE SPEED, MORE POWER“ naznačuje, že se vše bude odehrávat s vyšší energií a za vyšší rychlosti. Budete zavedeni do světa závodů Grand Prix ve stylu 70. let nebo například závodů Le Mans. Nebude chybět ani oblíbená tombola s cenami přesahujícími 100.000 €.

Pro získání nutné vstupenky kontaktujte svého prodejního poradce.

Výstaviště Stuttgart – Landesmesse Stuttgart
Messepiazza 1, 70629 Stuttgart
www.messe-stuttgart.de

Seznam vystavovatelů:

 

Související články

MORE SPEED, MORE POWER na TROST-SHOW 2014
MORE SPEED, MORE POWER na TROST-SHOW 2014

„Vyšší rychlost a větší sílu“ nabízí v tomto roce společnost TROST návštěvníkům TROST-SHOW 2014 ve Stuttgartu ve dnech 17. – 18. května 2014. Na více než 26.000 m2 výstavní plochy najdete atraktivní nabídky, nejnovější vybavení autoservisů včetně nejnovější diagnostiky, náhradní díly a nářadí, jakož i služby pro moderní autoservisy od více než 250 vystavovatelů. Motto […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!