Prázdninové školící turné: „TPMS – komplexni řešení od ALCAR“

17. července 2014, 12:37

ALCAR BOHEMIA pořádá sérii celorepublikových školení zaměřených na oblast TPMS (systémy pro monitorování tlaku v pneumatikách).

Prezentace komplexního řešení TPMS zahrnuje praktické ukázky čtení, programování a případně i spárování senzorů s řídící jednotkou automobilu prostřednictvím diagnostického přístroje ATEQ VT56. Školení s procvičováním pracovního postupu s přístrojem VT56 nabízí ALCAR všem svým více než 2.000 spolupracujícím pneuservisům i značkovým servisům v České republice.

Nosným prvkem komplexního řešení TPMS bude informační webshop www.alcar.cz, ve kterém budou k jednotlivým vozidlům v kombinaci s koly značek AEZ, DOTZ, DEZENT, ENZO a ALCAR STAHLRAD přiřazeny správné senzory, u kterých je zajištěna jejich kompatibilita s vybraným kolem i s vozidlem. Online zde bude k dispozici také návod pro spárování příslušného senzoru s konkrétním modelem vozidla. Všem partnerům ALCAR BOHEMIA budou ve webshopu www.alcar.cz k dispozici údaje TPMS na konci srpna 2014.

Hlavním cílem ALCAR BOHEMIA je spolu se svými proškolenými servisními partnery umět spolehlivě obsloužit 100% majitelů vozidel modelového roku 2014 a vyššího, jejichž vozy jsou vybavené přímým systémem TPMS.

Tisková zpráva ALCAR BOHEMIA

Související články

ALCAR nabízí hybridní kolo pro novou Škodu Fabia III
ALCAR nabízí hybridní kolo pro novou Škodu Fabia III

ALCAR BOHEMIA nabízí hybridní ocelové kolo pro novou generaci Škoda Fabia III. Hybridní ocelová kola, produkt skupiny ALCAR, jsou rozměrově shodná s originálními ocelovými koly, proto se již nezapisují do technického průkazu vozidla. Na tato kola se vzhledem k jejich designu nepoužívají kryty (poklice) kol, jsou dodávána včetně středové krytky a k montáži se používají […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!