Trost: Tažná zařízení, namontujte bez STK

18. července 2014, 12:51

Společnost TROST byla nově schválena Ministerstvem dopravy jako autorizovaný dovozce tažných zařízení Westfalia. Toto schválení zároveň umožňuje udělovat autorizaci servisům k odborné montáži těchto tažných zařízení.

Autorizací odpadá nutnost absolvovat s vozem po montáži časově náročnou a nákladnou technickou prohlídku. Stačí pouze obvyklý zápis do Technického průkazu provedený majitelem vozu na základě dodaného Typového listu, který je odesílán rozvozem následující pracovní den po nákupu tažného zařízení.

Podmínkou pro autorizaci montážních míst je registrace na Ministerstvu dopravy ČR, které pro své zákazníky zprostředkováváme jako další službu. V případě zájmu stát se Autorizovaným montážním místem se obraťte na svého prodejního poradce. Konceptoví partneři jsou registrováni již nyní.

V on-line katalogu repdoc nyní najdete více než 3.200 produktů značky Westfalia. Vyhledáte je snadno po výběru konkrétního vozu a následně výběrem v kategorii položek: karoserie / kabina řidiče / rám -> tažné zařízení. Příslušná elektroinstalace je k dispozici nejen od značky Wesfalia (v 90% 13-ti pólové zásuvky), ale i výrobce Jaeger (výběr 7 a 13 pólů).

Související články

TROST-SCHAU 2014 – More speed, More power
TROST-SCHAU 2014 – More speed, More power

Během víkendu 17. – 18. 5. hostilo stuttgartské výstaviště tradiční veletrh TROST-SCHAU, pořádaný pod hlavičkou společnosti TROST. Letošní motto „More speed, more power“ přilákalo přes 21.000 lidí, mezi kterými bylo i množství návštěvníků z ČR. Nejnovější výzkum ukázal, v čem spočívá popularita a hlavní přínos tohoto veletrhu pro návštěvníky a odborníky. Ti oceňují, že se […]

TROST Aktuality 07/14
TROST Aktuality 07/14

ROAD-SHOW 2014 – 5. ročník přehlídky již začíná získávat obrysy; Tažná zařízení, namontujte bez STK; Chystáme stěhování poboček Jičín a Plzeň Přehled vybraných akcí pro zákazníky TROST; Výměna turbodmychadla nemusí být hororem. Mini magazín ke stažení na www.trost.com nebo ZDE.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Anonym, 22. července 2014, 19:00 0 0

to:provedený majitelem vozu na základě dodaného Typového listu, který je odesílán rozvozem následující pracovní den po nákupu tažného zařízení. ?????????????
nechápu proč firma neposílá typový list rovnou s tažným zařízením.Spolupracuji již druhým rokem s firmou Vamont a typový list mám v ruce s tažným zařízením.

Odpověď