Novinka Elit – xenonové výbojky D1S a D2S „Made in CZ“

11. srpna 2014, 14:09

Společnost ELIT představuje novinku v oblasti xenonových výbojek D1S a D2S, které jsou vyrobeny v České republice a mají plnou homologaci E8 potřebnou pro kompletní garanci všech technických parametrů – to vše za velmi zajímavou cenu.

Společnost GMP vyvinula tyto výbojky pro zákazníky, kteří chtějí kvalitní výbojky s plnou homologací za zajímavou cenu s výrobou v EU.

Na trhu je dnes nepřeberné množství levných převážně čínských výbojek, které často nesplňují ani základní parametry, jako je geometrie výbojky, svítivost, UV záření atd.

S výbojkami GMP tak již servisy nemusí řešit dilema, jaké levnější výbojky použít, aby nedošlo k poškození světlometů na voze klienta v případě, že žádá levnější díl. Nehrozí také případné problémy na STK.

Homologace:
plná homologace E/ECE/324, E/ECE/TRANS/505, Regulation 99, E8


Parametry výbojek:
GMP D1S 35W, patice PK32d-2, 4300 K, 3200 lm
GMP D2S 35W, patice P32d-2, 4300 K , 3200 lm

 

Související články

Elit: Autoskla AGC – naskladnění bočních skel a rozšíření nabídky
Elit: Autoskla AGC – naskladnění bočních skel a rozšíření nabídky

Nyní naleznete v nabídce firmy Elit přes 6.500 předních, bočních, zadních autoskel, bausetů a přislušenství od společnosti AGC. Nově jsou naskladněna boční skla na vozy Škoda a na některé běžné modely vozidel. V oblasti autoskel má pro vás Elit dvě novinky: – Naskladnění bočních autoskel AGC na vozy Škoda a další běžné modely vozidel. – […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!