Auto Kelly uvádí nové portfolio výrobků VARTA®

8. září 2014, 19:29

Johnson Controls, globální multi industriální společnost a lídr v konvenčních automobilových bateriích i pokročilých bateriích pro vozidla s technologií Start-Stop, pro hybridní automobily a elektromobily, uvádí na trh novou produktovou řadu automobilových baterií VARTA. Dynamické trio (BLACK, BLUE a SILVER) je doplněno o dvě špičkové technologie AGM a EFB.

Nové výrobky v řadě baterií VARTA Dynamic Trio

VARTA BLUE Dynamic EFB
je charakteristická dvakrát větší odolností ve srovnání s konvenčními bateriemi. Perfektně se hodí pro vozidla s vyššími požadavky na energii a přesně se hodí pro automobily s konvenčním systémem Start-Stop. 

VARTA SILVER Dynamic AGM
představuje nejvyšší startovací sílu, vyšší efektivní vodivost a trojnásobnou životnost oproti konvenčním bateriím. S novou baterií VARTA SILVER Dynamic AGM dostanou zákazníci nejlepší technologii pro svůj automobil. Je to také přesně vhodná baterie pro vozy s pokročilou technologií Start-Stop s rekuperací.

Související články

Auto Kelly: Testovaná kvalita ochrany plechových dílů
Auto Kelly: Testovaná kvalita ochrany plechových dílů

Auto Kelly nabízí široký sortiment opravných plechových dílů od renomovaných výrobců pro různé problematické části karoserie, které mají sklony ke korozi – prahy, lemy či opravné části dveří. Jedním z nejvýznamnějších výrobců a distributorů je dánská firma Klokkerholm, která má více než 40 let zkušeností v oblasti aftermarketových náhradních dílů a řadí se tak mezi […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!