Inter Cars EXPO&FEST 2014 již zítra

12. září 2014, 10:54

Již zítra Inter Cars protne pomyslnou startovní pásku, uslyšíte startovní výstřel a povzbuzování z mikrofonu od hlavního moderátora Vojty Bernatského, který Vás povede sobotním maratonem motoristické zábavy v rámci 3. ročníku Inter Cars EXPO&FEST 2014.

Inter Cars ujišťuje, že tato sobota 13. září bude ďábelsky jiná, než jak jste zvyklí a určitě nebudete litovat této volby. Žádné dospávání do 11 hodin, pak papuče, deka, hrnek kávy a sledování AutoMotoRevue nebo TopGearu v teplíčku domova. Na to zapomeňte.

Zde se NA PLNÝ PLYN dostanete do víru oslav 10. výročí založení společnosti Inter Cars v České republice a na vlastní kůži si vyzkoušíte všechny atrakce, které pro Vás, VIP klienty Inter Cars připravili. Závody, soutěže, adrenalin, návštěva výstavních stánků, školení (neboť trocha moudra je vždy třeba 🙂 ), pěkné hostesky. Prostě „krása bude střídat nádheru“. Nebojte se, i na trochu odpočinku a něco do bříška také nezapomněli. Ten, kdo bude umdlévat z přemíry oslav, může spočinout ve svém stanu, ale jen do 20 hod. Pak začíná IC FEST a to už bude večer plný zábavného programu s vrcholem, který jste v našich končinách ještě neviděli.


Související články

IC EXPO & FEST 2014
IC EXPO & FEST 2014

Inter Cars letos slaví 10 let na českém trhu a připravil pro vás další ročník veletrhu náhradních dílů a servisního vybavení, IC EXPO & FEST 2014. Tento se ponese v duchu oslav tohoto výročí a uskuteční se 13.9.2014 v areálu Motorlandu v Bělé pod Bezdězem. V expozicích všech klíčových dodavatelů a partnerů se seznámíte s […]

Inter Cars EXPO&FEST 2014 (+video)
Inter Cars EXPO&FEST 2014 (+video)

Ohlédnutí za Inter Cars EXPO&FEST 2014 prostřednictvím zástupců firmy Inter Cars. Vážení obchodní přátelé a kamarádi, nezlobte se za to oslovení, ale po sobotě 13. září opravdu nemůžu jinak, protože jste byli víc než skvělí. Ale pozor, to neříkám já, ale průvodce a moderátor celého 3. ročníku Inter Cars EXPO&FEST velký Vojta „Vovo“ Bernatský. A […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!