Inter Cars EXPO&FEST 2014 (+video)

22. září 2014, 15:03

Ohlédnutí za Inter Cars EXPO&FEST 2014 prostřednictvím zástupců firmy Inter Cars.

Vážení obchodní přátelé a kamarádi,

nezlobte se za to oslovení, ale po sobotě 13. září opravdu nemůžu jinak, protože jste byli víc než skvělí. Ale pozor, to neříkám já, ale průvodce a moderátor celého 3. ročníku Inter Cars EXPO&FEST velký Vojta „Vovo“ Bernatský.

A co Vy? Už Vám klesla tepovka, krevní tlak už je v normálu či zvuk motorů rallyových speciálů, HUMMERů, čtyřkolek nebo koncertu kapely Škwor už tolik nezní ve Vašich uších? Pokud jste tu jízdu rozdýchali, tak jsem si jist, že většina chlapů usíná a má před očima krásná těla hostesek, tanečnic anebo veselých slečen z pozdního večera. Doufám, že moje manželka tyto řádky číst nebude, ale trošku jsem záviděl těm třem chlapíkům, kteří si to na pódiu s nimi užívali na vlastní dotyk.

Byla to jízda jak se na správnou oslavu 10. výročí Inter Cars sluší a patří. Střídání rychlosti sportovních vozů, obdivování stánků našich dodavatelů, poslechu vtipů a hlášek 3násobného vítěze ankety Tý-Tý Vojty nebo třeba ochutnávání dobrot pevného nebo tekutého skupenství sebralo podle reakcí, dech úplně všem. Někdy jsem měl pocit, že jsme byli jak cyklistický peloton při stoupání na Passo dello Stelvio, ve výšce 2.770 m n.m. Někteří byli rychle nahoře a úplně hotoví, někdo dosáhl vrcholu později, ale o to si celý den, večer a noc užil úplně naplno.

Na plné pecky do pozdních večerních hodin jezdilo a pocit automobilových závodníků si vyzkoušelo přes 200 VIP hostů, na RZ se s nimi střídala dvě závodní auta a 4 profi závoďáci. Naopak pocit účastníka Rally Paříž Dakar prožívali všichni, kdo se nebáli a nasedli do ostrých vojenských HUMMERŮ a LAND ROVERŮ. A kdo jiný, než pan synovec Mr. Dakara, nejúspěšnějšího Čecha v těchto šílených maratonech, Aleš Loprais, mohl dát více rad. Mimochodem tato osobnost se stala od soboty 13. 9. ambasadorem a patronem servisní sítě Q-SERVICE a projektu MOTOINTEGRATOR. Při svém projevu sice zaměnil MOTO za AUTO, ale to si odpracuje nebo odvítězí? Aleši, vyber si. 🙂

Když kolegové z týmu garážové techniky a vybavení servisů přivezli dvěma kamiony svoje nádobíčko a rozbalili ho na ploše 400m2, kdo by vsadil na to, že stejnými trucky odjede domů, tak by prohrál. Domů odjelo, ale každé na jiné místo. Koupili jste si ho Vy a za to velké díky.

Ačkoliv jsem už pár let úplný abstinent, ten den jsem byl docela rád, že jste pořádně „zapařili“. Z každého panáku šlo několik korun českých na podporu projektu Ostrova naděje v africké Keni a IC Family – dětského domova ve Strážnici. A těch mnoho z Vás tento den opravdu výjimečně „kalilo“ na dobré věci. Budu muset přispět, ale jinak. Když jsme šli do finále, nepřišel kouzelník, ale po OLYMPIC revival, přišli praví nefalšovaní ŠKWOŘI. Huuustý, jak by řekl Ozzák z Comebacku.
   
A závěr byl fakt parádní. Slza ukápla zcela jistě všem z téměř 1.500 účastníků zájezdu do světa Inter Cars při videu k oslavě 10. výročí založení společnosti a husí kůži ze „schůzky“ ohně, světla a vody při 3D projekci na obrovskou stěnu z proudící vody v 3D efektu, máme snad všichni ještě teď. Tedy já určitě a Vojta Bernatský je hotovej ještě teď. Na to máme důkazy, podívejte se na tohle video.

Milý Vojto, přátelé a kamarádi, nebuďte smutní. Tahle jízda s Inter Cars opravdu nebyla poslední a slibujeme, že Vás všechny pozveme na další kola. Fakt s námi svět není iluze, radost s ICéčkem je reálná. Svědkem nám je pan Holouš s přítelkyní, kteří doslova z prken které znamenají svět odjeli kolem půlnoci novým Citroenem DS3 Cabrio a to světe div se za to, že hráli soutěž a nakupovali díly v IC a to se vyplatí. Podle zákulisních zpráv si tu jízdu užívají doteď. Čestně.

A ti z Vás, kteří jste nebyli v sobotu v Bělé pod Bezdězem v areálu Motorlandu na IC EXPO&FEST 2014, vzkazuji – nezoufejte. Víno, ženy, argentinské maso, lístek na MS v hokeji v Praze 2015 nebo zpěv Vojty Bernatského 🙂 jsme pro Vás připravili jako malý náhradní díl za tuto osudovou chybku a to v rámci podzimních kampaní….

Martin Havlík, Vojta Bernatský a tým Inter Cars.

Související články

Inter Cars EXPO&FEST 2014 již zítra
Inter Cars EXPO&FEST 2014 již zítra

Již zítra Inter Cars protne pomyslnou startovní pásku, uslyšíte startovní výstřel a povzbuzování z mikrofonu od hlavního moderátora Vojty Bernatského, který Vás povede sobotním maratonem motoristické zábavy v rámci 3. ročníku Inter Cars EXPO&FEST 2014. Inter Cars ujišťuje, že tato sobota 13. září bude ďábelsky jiná, než jak jste zvyklí a určitě nebudete litovat této […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!