ELIT podepsal exkuzivní smlouvu s Unicredit Fleet Management

12. září 2014, 16:56

Společnosti ELIT CZ a Unicredit Fleet Management podepsaly dne 1. 9. 2014 smlouvu o poskytování služeb prostřednictvím servisní sítě PARTNER ELIT.

„ELIT bude dodavatelem servisních služeb pro klienty UCFM v rámci neznačkových servisů. Budeme společně s UCFM zabezpečovat jak běžný servis, tak likvidaci pojistných událostí. Klientům budeme poskytovat nadstandardní služby jako PICK UP servis, náhradní vozidla, mytí vozidel a podobně,“ upřesnil Tomáš Kabrhel, manažer Oddělení servisních koncepcí ELIT CZ.

UniCredit Fleet Management je jedním z předních poskytovatelů full-service leasingu. Své produkty poskytuje firmám, živnostníkům a od loňského roku i soukromým osobám. „Díky spolupráci se společností ELIT CZ rozšíříme naši škálu produktů  a také je budeme schopni poskytovat za atraktivnějších cenových podmínek se zvýšeným komfortem pro naše klienty,“ dodává jednatel společnosti UniCredit Fleet Management Jaroslav Laur.

UniCredit Fleet Management, s.r.o. je dceřiná společnost UniCredit Leasing CZ, nabízí operativní full-service leasing pro firemní i privátní klientelu na osobní a užitkové automobily. UniCredit Leasing CZ, a.s., je univerzální společností nebankovního financování se silným finančním zázemím renomované evropské bankovní skupiny UniCredit.

Související články

Novinka v sortimentu firmy Elit – dílenské vybavení Tongrun
Novinka v sortimentu firmy Elit – dílenské vybavení Tongrun

Novinka v sortimentu – dílenské vybavení Tongrun. Sortiment TONGRUN:    – Malé pojízdné zvedáky    – Dílenské lisy    – Nádoby na olej    – Hydraulické zvedáky – panenky    – Hydraulické zvedáky pojízdné – panenky    – Podpěry převodovek    – Zvedáky motoru    – Mycí stoly    – Podpěry a nájezdy Něco o […]

Sportovní výfuky REMUS v nabídce firmy Elit
Sportovní výfuky REMUS v nabídce firmy Elit

Rakouský REMUS je světovou jedničkou mezi sportovními výfuky. Ty REMUS ladí speciálně pro motosport (úzká spolupráce např. s Porsche). Zároveň ale nabízí homologované výfukové tlumiče a celé systémy i pro silniční vozy a to nejen ty sportovní, ale i ty běžné a to včetně většiny oblíbených SUV. Výměnou sériového výfuku za REMUS majitel získá:    […]

Elit: pneu na sezónu naskladněno
Elit: pneu na sezónu naskladněno

Firma ELIT se rozhodla k ráznému kroku v oblasti pneumatik. Na tuto sezónu má již naskladněno zboží od dodavatelů Barum, Michelin, Kormoran a Kleber. Že to v Elitu s pneumatikami myslí vážně, dokládá právě dokončená hala centrálního skladu v pražských Stodůlkách. Firma očekává, že přístavba ve Stodůlkách umožní lepší logistiku zboží, například právě pneumatik. Zákazník […]

ELIT je trojnásobným nositelem ceny Fleet Award za program CAR FLEET SERVICE
ELIT je trojnásobným nositelem ceny Fleet Award za program CAR FLEET SERVICE

Na slavnostním galavečeru byly vyhlášeny výsledky v pořadí již sedmých fleetových cen České republiky. Celkem byl rozdán netradiční počet 22 Fletových múz. Firma ELIT již potřetí získala ocenění Fleet Award za program CAR FLEET SERVICE v kategorii Servis vozového parku.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!