coraHB Mistrovství mechaniků – reportáž z akce

22. září 2014, 14:43

CoraHB Mistrovství mechaniků – 2. ročník odehrávající se tentokrát na vnitrostátním letišti v Počátkách u Chotěboře. Sobotní počasí celé akci přálo, vyjma krátkých dešťových přeháňek, které přinutily soutěžící a návštěvníky akce na chvíli vyhledat úkryt.

Ve 13 hodin byla oficiálně zahájena celá akce představením všech dodavatelů a partnerů. Potom bylo veřejnosti představeno 19 závodních týmů z původních 20-ti.

Závodníci v průběhu celého odpoledne soutěžili v 5-ti disciplínách:
   1. Hod kladivem na cíl
   2. Pojmenování přípravků a nářadí
   3. Slalom s pneumatikou
   4. Přetahování auta
   5. Přezouvání auta na čas.

Zhruba kolem 14:00 hodiny oblohou nad letištěm tryskovou rychlostí prosvištěly 2 letouny JAS39 Grippen, svými kreacemi nad letištěm pozdravily návštěvníky akce coraHB – Mistrovství mechaniků. Soutěže pak probíhaly až do "velké přestávky", kdy se zbylí soutěžící občerstvili a nasbírali síly. O této přestávce ředitel společnosti coraHB pan Koch předal klíče zástupcům letiště v Počátkách a věnoval letišti hasičský zásahový vůz.

V 15:00 hodin do areálu soutěží přijel a svou spanilou jízdou předvedli členové Stadion klubu Světlá nad Sázavou.

Doprovodný program po celé odpoledne návštěvníkům nabízel prezentace dodavatelů: ACI, Get Automotive, Golemtech, Lubstar, Master sport, Motogama, Moto Profil, Pewag a Varta. Také bylo možné navštívít stánky partnerů akce společnosti : Nextis, Ultralehká letadla společnosti BRM Aero.

Děti našly zábavu na skákacích hradech, v nafukovacích atrakcích, v bláznivých bublinách, a vyhrály spoustu krásných a sladkých cen v mnoha různých soutěžích pořádaných zaměstnanci naší společnosti. Dámy pak zdarma líčily kosmetičky od společnosti Mary Kay. Návštěvníci se zdarma mohli projet na elektrokolech od společnosti Elektro-bicykl.cz. Taktéž si bylo možné prohlédnout "náš" závodní vrchařský speciál Historic Racing Klubu JIhlava, nebo výhodně pořídit LED osvětlení od společnosti ATVcora.

Po 17-té hodině skončily soutěže a byli vyhlášeni vítězové celého klání:
   1. Autoopravy Mareš (Zbyněk Mareš a František Beneš)
   2. AutoPneu Zikmund (Aleš Zikmund a Jaromír Šmída)
   3. TD Cars (Radek Jaroš a Zdeněk Chlubna)

Vítězové i všechny soutěžící týmy od společnosti coraHB a dodavatelských společností dostali spoustu krásných a hodnotných cen.

Před ukončením a vyhlášením výherců Mistrovství mechaniků proběhlo vylosování tomboly, jejíž ceny do tomboly věnovala coraHB spolu s dodavateli a partnery akce. Tombola byla doslova rozprodána do posledního lístku, díky návštěvníkům bylo vybráno úctyhodných 17.556 Kč. Celý tento výtěžek věnuje společnost coraHB dětskému domovu v Nové Vsi u Chotěboře.

Akci coraHB – Mistrovství mechaniků navštívilo 550 návštěvníků.
Věříme, že se akce návštěvnikům líbila, tak jako nám organizátorům.

Za organizátory děkují a na přístí ročník se těší:
Petra Záborská a Roman Nejedlý

Související články

CoraHB: Mistrovství mechaniků se blíží
CoraHB: Mistrovství mechaniků se blíží

6. září 2014 se na letišti v Počátkách u Chotěboře odehraje druhý ročník Mistrovství Mechaniků. Firmě CoraHB se podařilo sestavit 20 týmů odvážných autodílen. Své síly tak změří borci z Havlíčkobrodska, Jihlavska, Brněnska, Třebíčska a Kroměřížska v soutěžích, které nemůže zvládnout nikdo jiný, než zdatný a šikovný mechanik :). V doprovodném programu dodavatelé firmy Cora […]

coraHB předala sponzorský dar
coraHB předala sponzorský dar

Ve středu 8.10.2014 firma coraHB předala zástupci dětského domova v Nové Vsi u Chotěboře sponozorský dar ve výši 23.700 Kč. Větší část byla vybrána v tombole na Mistrovství mechaniků 2014. Na zbylou část sponzorského daru pak přispělo vedení spolu se zaměstnanci společnosti.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!