TROST spustil online vyhledávač autoservisů autoservice.com

13. října 2014, 16:35

Společnost TROST připravila českou verzi online vyhledávače autoservisů autoservice.com. Unikátnost tohoto projektu spočívá v tom, že majitelé aut si mohou vybrat vhodný autoservis třemi různými způsoby.

První možností jak zvolit servis je vybrat si podle akčních nabídek, které zde zúčastněné autoservisy zveřejňují.  Je možné vybrat z několika předem definovaných okruhů nejčastějších servisních operací. Např. pneuservis, výměna tlumičů, výměna skel nebo servis brzd.

Druhým způsobem vyhledávání je tradiční hledání dle vzdálenosti od místa bydliště. Systém automaticky nabídne prověřené dílny, které se nacházejí ve vzdálenosti zvolené uživatelem. Vyhledávání je samozřejmě doplněno o možnost filtrování dle druhu servisního výkonu.

Posledním, a pro českého uživatele internetu určitě novým a nejzajímavějším způsobem, jak najít servis, je jednoduché zadání poptávky předem danému okruhu autoservisů. Ti pak již majitele vozu osloví se svou cenovou nabídkou. Majitel vozu tak ušetří nejen čas, ale hlavně finance. A to vše při zachování jistoty, že autoservis je na vysoké profesionální úrovni, s dostatečným vybavením a špičkovými znalostmi. Garantem toho je společnost TROST, která do projektu zařadila své konceptové partnery. Ti zde mají každý svůj vlastní účet a sami si provádí správu svých profilů. Mají tedy plně pod kontrolou, co se o nich uživatelé dozvědí.

Majitelé vozidel mohou pro komunikaci využívat svůj vlastní účet, kde si přednastaví své automobily, oblíbené servisy apod. Zároveň vidí průběh vyřízení svého požadavku a historii.

Autoservice.com je projekt, který již řadu let úspěšně využívají němečtí, rakouští a slovenští motoristé.

Související články

Trost: Přezouvání s novým pneu portálem
Trost: Přezouvání s novým pneu portálem

Firma Trost pro vás připravili nový specializovaný portál na online nákup pneumatik a disků. Najdete ho v katalogu repdoc. Najdete ho v katalogu repdoc – ZDE. Více na cz.trost.com.

Trost: Rámcová smlouva s ARVAL CZ
Trost: Rámcová smlouva s ARVAL CZ

Dle nové rámcové smlouvy s leasingovou společností ARVAL CZ s.r.o. mohou do servisních sítí firmy Trost jezdit kvůli opravám a údržba všechna vozidla v operativním leasingu této společnosti. Firma Trost tak nově rozšiřuje spolupráci, která doposud zahrnovala pouze vozy v pronájmu společnosti RWE. Více na cz.trost.com.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!