Kasino Las Vegas na TROST-SCHAU 2015 v Stuttgartu

24. března 2015, 9:54

25.-26. dubna 2015 se na výstavišti Landesmesse v Stuttgartu uskuteční veletrh TROST-SCHAU 2015.

V tomto roce se bude nést v tématu kasina Las Vegas. Veletrh na 26 000 m2 přivítá 250 vystavovatelů a představí novinky ve všech kategoriích: autoservisní technika, nářadí, diagnostika, vybavení dílny, náhradní díly a systémy pro osobní a nákladní vozidla, chemie a příslušenství. Z vlastní nabídky TROSTu najdete na výstavišti stánky privátních značek, autoservisních konceptů, elektronického katalogu repdoc a širokou nabídku služeb. Pro návštěvníky výstavy je připraveno občerstvení s nápoji a typickým jídlem, mnoho atrakcí, tombola a soutěže o ceny za více než 100.000 € a navíc zájezd do Las Vegas.

Pro více informací o TROST-Schau a možnosti účasti na výstavě prosím kontaktujte svého obchodního zástupce.

Související články

Firma Trost nastavuje novou kvalitativní laťku v sortimentu dílů řízení díky značce Ruville
Firma Trost nastavuje novou kvalitativní laťku v sortimentu dílů řízení díky značce Ruville

Vaše spokojenost je pro firmu Trost velmi důležitá. Proto dlouho hledali silného dodavatele v oblasti dílů řízení, který by dokázal v tomto sortimentu dlouhodobě nabízet nadstandardní kvalitu dílů s maximálním důrazem na cenu. Tohoto velmi silného partnera našli v dodavateli Ruville ze skupiny Schaeffler. Tedy značku, která má ve světě velmi dobrý zvuk. Nastavuje tak […]

Trost: Cenová bomba roku 2015, již brzy …
Trost: Cenová bomba roku 2015, již brzy …

Jako každé jaro pro vás Trost připravuje speciální vydání akční nabídky u příležitosti veletrhu TROST-SCHAU. Desetkrát větší Cenová bomba, než na kterou jste zvyklí, bude obsahovat maximální šíři produktů, které potřebujete pro chod vaší dílny i pro opravu aut samotných. • 315 položek dílenského vybavení a nářadí • 223 položek příslušenství a chemie • 214 […]

TROST-SCHAU 2015 v Stuttgartu (fotoreportáž)
TROST-SCHAU 2015 v Stuttgartu (fotoreportáž)

Ve dnech 25.-26. dubna 2015 se na výstavišti Landesmesse v Stuttgartu uskutečnil veletrh TROST-SCHAU 2015. My Vám nyní přínášíme fotoreportáž z této události. Příště Vám přineseme i podrobná data o veletrhu.

TROST SCHAU 2016
TROST SCHAU 2016

„GO FOR GOLD!“ – V sobotu 16. a neděli 17. dubna se na výstavišti v německém Stuttgartu uskuteční největší odborný veletrh náhradních dílů, nářadí, diagnostiky a dílenského vybavení. Připraveno je pro vás spoustu novinek u více než 250 dodavatelů. Potřebné vstupenky obdržíte zdarma u prodejních poradců firmy Trost.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!