Vyzkoušejte kvalitu prvovýroby koncernu Volkswagen – pneumatiky NEXEN

4. května 2015, 8:49

Každý kdo se pohybuje v automobilovém průmyslu, jistě zaregistroval, že se v prvovýbavě, nejen vozidel značky ŠKODA, začíná objevovat i korejská značka pneumatik NEXEN.

Vzhledem ke skutečnosti, že v nadcházející letní sezoně lze předpokládat zvýšenou poptávku po této značce, se Auto Kelly rozhodlo zařadit značku NEXEN do portfolia nabízených značek. Jedná se o produkty, které jsou schopny svojí vysokou kvalitou a příznivou cenou konkurovat i velmi dobře zavedeným značkám na českém trhu.

Ve výrobním programu NEXEN najdete pláště pro osobní, lehké nákladní vozy i SUV. V současnosti vlastní NEXEN TIRE tři výrobní  závody a čtvrtý buduje v České republice nedaleko Žatce. NEXEN TIRE je držitelem certifikátu ISO 9001.

NEXEN se v posledních letech zaměřuje především na dodávání svých produktů do prvovýroby nejen korejských, ale i evropských a amerických výrobců automobilů. Jde o automobilky HYUNDAI, KIA, VW, ŠKODA, PORSCHE, SEAT  a další.  
Pneumatiky NEXEN budou v Auto Kelly k dispozici skladem ve více než  50 nejprodávanějších rozměrech.

Více na www.autokelly.cz

Související články

AUTO KELLY: Nová značka těsnění ELRING
AUTO KELLY: Nová značka těsnění ELRING

Společnost Auto Kelly nově do sortimentu těsnění zařadila prémiovou značku ELRING. Značka Elring je celosvětově známá svou vysokou kvalitou a řadí se společně s naší současnou značkou těsnění Victor Reinz mezi největší výrobce těsnění motorových vozidel v OE kvalitě. Tito dva těsnicí giganti dodávají těsnění do prvovýroby všem hlavním výrobcům osobních i nákladních automobilů. Elring je obchodní značka Německého výrobce ElringKlinger, který je celosvětově významný […]

Zásadní novinky v oblasti klimatizační techniky STARLINE
Zásadní novinky v oblasti klimatizační techniky STARLINE

Zbrusu nová plnička klimatizace STARLINE TOUCH a chemická proplachovací sada STARLINE jsou zásadní novinky značky STARLINE v oblasti klimatizační techniky pro jaro a léto 2015.​ Plnička STARLINE TOUCH STARLINE TOUCH je novinkou v řadě oblíbených a spolehlivých plniček klimatizací STARLINE, kde představuje pomyslný vrchol nabídky. Je doslova našlapaná nejmodernější technikou pro co nejlepší a nejefektivnější výsledky při […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!