Skupina LKQ CZ (Auto Kelly + ELIT): Využijte zdarma praktická videa s radami a návody

18. srpna 2020, 15:47

Tým divize Technical Sales LKQ CZ pro vás založil videokanál na YouTube, který podporuje koncept seriálu vlastních školicích videí. Také průběžně rozšiřuje nabídku on-line školení v rámci vzdělávací platformy Auto Akademie, kde najdete velmi podrobné návody a postupy od nejlepších specialistů z oboru.

Nová videa kompletně vyrábějí, tedy vymýšlejí, natáčejí na kameru a stříhají specialisté LKQ, které v mnoha případech osobně znáte. Prvním příspěvkem se stal trailer, který zve na online školení do LKQ Akademie. Další 2 videa jsou pozvánkami k prohlídce a návštěvě unikátního tréninkového centra LKQ CZ. Jedno video je v české a druhé v anglické verzi.

Najdete zde také další videotipy a návody, které pomáhají zákazníkům při každodenní práci. Například tipy ZDARMA, jak zout a obout pneumatiku u nákladního vozidla nebo jaké jsou výhody práce zouvačky s automatickým palcem či jak správně a profesionálně vyčistit stříkací pistoli na konci pracovní směny.

Další videa se budou věnovat i aktuálnímu dění v divizi Technical Sales LKQ CZ. Na tomto YouTube kanále budou postupně přibývat sestřihy z různých akcí, jako jsou odborné dny z Tréninkové centra, promotour s přívěsem klimatizací, Road show a jiné.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!