Firma Hart v Brně otevírá již svou druhou pobočku v ČR

14. prosince 2015, 11:26

Dne 1. února 2016 bude otevřena po ostravské pobočce již druhé prodejní místo firmy HART v Brně – Slatině s dominantou v podobě moderního skladu o velikosti regálové plochy více než 3.000 m2, čímž se zařadí na čelní příčku mezi distributory aftermarketu v regionu. Při výběru umístění pobočky byla hlavní podmínkou výborná dostupnost jak pro všechny obchodní partnery v regionu jihomoravského kraje, tak i pro rychlou dodávku z centrálního skladu firmy v polské Opole.

Společnost HART vznikla v roce 1990 v Opole, ve velmi krátkém čase se stala v Polsku jedním z největších velkoobchodních prodejců náhradních dílů pro osobní i dodávkové automobily, a také motocykly a skútry. Mezi její další činnosti patří také balení zboží pod privátní značkou Hart a M.Line. 

Heslo firmy „Kvalita a přesnost“ garantuje spolehlivost dodávek, kde jejich precizní a flexibilní zpracování je ve společnosti HART nejvyšší prioritou. Srdcem logistiky je centrální sklad v polském Opole, který se v průběhu let rozrostl na více než 20.000 m2 skladové plochy.  V centrálním skladu je k dispozici přes 240.000 položek pro většinu značek automobilů od renomovaných světových výrobců. Kompletní sklad firmy včetně všech svých 22 poboček je řízen systémem čárových kódů a moderními IT systémy. Firma se orientuje pouze na velkoobchodní zákazníky a nemá maloobchodní prodej.

Počátky expanze firmy na českém a poté i slovenském trhu sahají deset let zpět, kde byla započata práce nad vytvořením prodejní a distribuční sítě pomocí partnerů v jednotlivých regionech. Firma si stanovila za cíl zvyšování dostupnosti zboží a zkvalitnění logistiky směrem ke svým obchodním partnerům a proto v průběhu roku 2014 bylo vedením společnosti rozhodnuto o zřízení pobočky v Ostravě a počátkem roku 2015 o započetí hledání lokality pro umístění další pobočky v regionu jižní Moravy, pro které se nová pobočka stane snadněji dostupným zdrojem zboží.

Našim obchodním partnerům bude k dispozici celková rozloha pobočky 1.478 m² s regálovou plochou pro zboží více jak 3.000 m2 ve třech patrech moderního skladu. Interiér prodejních prostor je vybudován na základě aktuálních vysokých standardů firmy HART. Na skladu bude pro naše klienty připraveno více jak 75.000 položek k okamžité expedici rozvozy několikrát denně. Skladové zásoby budou nadále navyšovány a upravovány dle potřeb a požadavků zákazníků. Největší výhodou brněnské pobočky, kterou zákazníci jistě ocení, je vysoká dostupnost dílů a také profesionální obsluha. O spokojenost svých zákazníků a vysoký standard nabízených služeb se postará 14-ti členný tým v čele s vedoucím pobočky panem Petrem Karáskem. Cílem pobočky bude nadále zvyšovat kvalitu obsluhy našich obchodních partnerů, a také zajistit větší dostupnost a rychlost dodávky zboží.

Adresa a kontakty:
Prodejní pobočka HART Sp. z o.o., o.s.
Řípská 11f
627 00 Brno, Slatina

Telefon: +420 534 001 114 – 5
Mobil: +420 725 014 401

E-mail: brno@hartphp.cz
Web: www.hartphp.cz

Otevírací doba:
Pondělí – pátek: 8 – 18 hod
Sobota: 8 – 12 hod

Související články

První pobočka firmy HART bude otevřena v Ostravě
První pobočka firmy HART bude otevřena v Ostravě

Dne 1. října 2014 bude otevřena první pobočka se skladem o velikosti regálové plochy více než 1.600 m2. Při výběru umístění pobočky byla hlavní podmínkou dobrá dostupnost jak pro všechny zákazníky severomoravského kraje, tak i pro rychlou dodávku z centrálního skladu firmy v Opole. Společnost HART vznikla v roce 1990 v Opole, ve velmi krátkém čase […]

Proběhl „Den otevřených dveří“ na nové pobočce HART
Proběhl „Den otevřených dveří“ na nové pobočce HART

V sobotu 4.10.2014 proběhl na nové pobočce firmy Hart v Ostravě den otevřených dveří. Součástí programu byla prohlídka zázemí pobočky a skladu, prezentace výrobků privátních značek firmy HART -HART a M.LINE, prezentace servisního vybavení a produkty dodavatelů. Také byl představen online katalog pro objednávání. Každá registrace byla odměněna při prvním nákupu dárkem. Při této příležitosti […]

HART: Novinky v sortimentu – oleje Total a Elf
HART: Novinky v sortimentu – oleje Total a Elf

Firma Hart rozšiřuje sortiment o oleje značek Total a Elf.

HART Brno – Již druhá nová pobočka v ČR
HART Brno – Již druhá nová pobočka v ČR

Počátky působení na českém a slovenském trhu sahají deset let zpět, kdy byly započaty práce nad vytvářením distribučních sítí v každém z regionů. Firma si dala za cíl zvýšení dostupnosti zboží a zkvalitnění logistiky u našich obchodních partnerů. V roce 2015, po velmi úspěšném startu pobočky v Ostravě, se vedení společnosti rozhodlo hledat další lokalitu […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Anonym, 26. ledna 2016, 10:09 0 0

Pšonci

Odpověď