AUTO SIVÍK se mění na J+M AUTODÍLY

3. prosince 2021, 9:22

Společnost AUTO SIVÍK, s.r.o. se rozhodla přenechat své aktivity společnosti J+M autodíly s.r.o. Novou provozovnu, kterou naleznete na stále stejné adrese – Náves 426, Zlín – Prštné, oficiálně otevřeli 1. 12. 2021.

AUTO SÍVÍK se mění na J+M AUTODÍLY

Společnost doufá, že zákazníkům nabídne kompletní nabídku náhradních dílů a kvalitní zákaznický servis, minimálně na stejné úrovni, jakou jim poskytovala společnost AUTO SIVÍK.

AUTO SÍVÍK se mění na J+M AUTODÍLY

AUTO SIVÍK

Pan Robert Sivík započal prodej autodílů v roce 1993 ve Zlíně. Mnoho let působil jako distributor společnosti ELIT a patřil mezi největší „hráče“ v oblasti náhradních dílů na osobní automobily na Zlínsku. Od roku 2003 byla společnost vedena jako AUTO SIVÍK, s.r.o.

Hlavními rysy společnosti byla vždy vysoká odbornost, dobrá skladová zásoba, kvalita náhradních dílů, příjemný personál a hlavně rodinná atmosféra.

Pánové Robert Sivík i Robert Sivík ml. jsou nyní součástí týmu J+M autodíly na provozovně Zlín společně s týmem, který je odpovědný za rozvoj provozovny.

AUTO SÍVÍK se mění na J+M AUTODÍLY

Součástí tohoto projektu je také výprodej skladových zásob společnosti AUTO SIVÍK, proto v nabídce J+M autodíly nově naleznete zalistované produkty RTS, ROAD HOUSE, TYLL, SACHS, PIMAX, CORTECO, VECTOR, UFI a další položky za skvělé ceny!

Stávající klientele společnosti AUTO SIVÍK nabízí stejné podmínky jako doposud a zajištujeme odpovědnost za případné reklamace.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!