Mistrovství mechaniků 2016

3. srpna 2016, 16:37

V sobotu 3. září 2016 se na letišti v Havlíčkově Brodě uskuteční již čtvrtý ročník Mistrovství mechaniků. CoraHB autodíly s.r.o. srdečně zve na již čtvrtý ročník této akce.

Ročník 2016 navazuje na úspěšný minulý rok 2015, který překonal naše očekávání a určil směr pořádání akce další období.

Mistrovství mechaniků je jednodenní happening, jehož hlavním posláním je připravit příjemný a pestrý den plný zážitků a zábavy pro zákazníky, dodavatele a přátele společnosti coraHB autodíly s.r.o. pro jejich rodinné příslušníky.

V průběhu celého dne budou v zábavné formě probíhat soutěže družstev, které jsou složeny z mechaniků autodílen a opraven zákazníků společnosti coraHB autodíly. Mechanici se proti sobě utkají v různých sportovních disciplínách, soutěžích a kvízech. Postupně budou zábavnou formou prověřeny teoretické a praktické vědomostí a dovednosti týmů. Tento rok se soutěží opět zúčastní učni z odborných škol a učilišť – obor opravář automechanik z učilišť Čáslavi, Jihlavy a Humpolce. Mladí učni tak změří své síly s kolegy profesionály ve zručnosti, rychlosti a dovednosti. Každý tým si pak za svoji účast odnese dárkové balíčky a výherci celého klání. Výherci soutěží pak hodnotné dary.

Letošní ročník je přístupný široké laické veřejnosti, mládeži a odborným školám a je připraven tak, aby zaujmul široké spektrum návštěvníků z řad odborné i neodborné veřejnosti. Na mistrovství mechaniků se pro odbornou veřejnost chystají prezentace a exhibice dodavatelů společnosti coraHB autodíly, kde zájemcům produktoví specialisté výrobců nebo dodavatelů představí své portfolio, které prostřednictvím své distribuční sítě společnost coraHB autodíly nabízí a prodává. Jedná se o ucelené prezentace náhradních dílů, technologie, dílenského vybavení, autokosmetiky, maziv, provozních kapalin a novinek. Dodavatelé zde mají možnost prezentovat a propagovat své značky nebo přímo svoji společnost.

Neoborová část vystavovatelů to jsou převážně lokální společnosti a sdružení nabízející své produkty a služby v rámci působnosti na Vysočině všem návštěvníkům festivalu.

Pro rodinné příslušníky, přátele, děti a pro celou širokou veřejnost je přichystán bohatý doprovodný program, který paralelně poběží vedle tematických soutěží.

Jako již tradičně i letos bude výtěžek ze vstupného a tomboly věnován na dobročinné účely na jednu z vybraných organizací působící v kraji Vysočina.

Více se o akci dozvíte na www.mistrovstvimechaniku.cz nebo se podívejte na videopozvánku:

 

Související články

Rozšířený sortiment tlumičů DACO
Rozšířený sortiment tlumičů DACO

Firma coraHB rozšířila sortiment tlumičů DACO.

Rozšířený sortiment vodních čerpadel Magneti Marelli
Rozšířený sortiment vodních čerpadel Magneti Marelli

Firma coraHB rozšířila sortiment vodních čerpadel Magneti Marelli.

Rozšířený sortiment těsnění Corteco
Rozšířený sortiment těsnění Corteco

Firma coraHB rozšířila sortiment těsnění Corteco.

Mistrovství mechaniků pomáhá dětem
Mistrovství mechaniků pomáhá dětem

coraHB každoročně daruje veškerý výtěžek ze vstupného a tomboly vybrané na akci Mistrovství mechaniků na dobrou věc. Dobročinnost k festivalu od začátku neodmyslitelně patří, a tato tradice pokračuje i tento rok. Letos se firma coraHB rozhodla všechny vybrané peněžní prostředky darovat ve prospěch opuštěných dětí v Dětském domově  v Nové Vsi u Chotěboře. Přijdťe festival […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!