Novinka v sortimentu olejů: Castrol Magnatec Stop-Start

29. srpna 2016, 11:48

Nová řada olejů Castrol Magnatec Stop-Start reaguje na stále hustější dopravu a s ní spojené i častější zastavování a rozjezdy. Nová technologie použitá v olejích Magnatec Stop-Start dokáže v tomto režimu ochránit motor až o 20 % lépe než běžné oleje. Proto je nový Magnatec vhodný hlavně tam, kde je vozidlo používáno na velmi krátké úseky a v provozu ve velkých městech.

Jak to funguje?

Olej Castrol MAGNATEC STOP-START obsahuje inteligentní molekuly, které ulpívají a vytvářejí vrstvu, která se sama obnovuje a je vždy připravena poskytovat ochranu ve všech kritických fázích jízdy v režimu stop-start. I když v procesu zvýšeného opotřebení dojde k odstranění těchto molekul, další je rychle nahrazují a obnovují tak ochrannou vrstvu.

Rozdíl díky oleji Castrol MAGNATEC STOP-START je snadno patrný. Vytváří okamžitou ochranu od okamžiku nastartování. Při každém nastartování.

Molekuly jsou odstraňovány při procesu zvýšeného opotřebení. Proto inteligentní molekuly spěchají, aby obnovily narušený povrch.

 

Související články

Novinka v sortimentu – rozvodové sady Škoda / VW od German Motor Parts
Novinka v sortimentu – rozvodové sady Škoda / VW od German Motor Parts

Elit informuje o novince v sortimentu rozvodových sad, jimiž jsou sady, dodávané pod značkou German Motor Parts (GMP). Tyto sady jsou určeny pro starší generace vozů Škoda (a samozřejmě další aplikace koncernu VW) a nabízí velmi zajímavý poměr ceny a kvality. V sadách jsou zabaleny originální rozvodové řemeny Dayco a kladky vyráběné v České republice […]

Novinka v sortimentu pro brzdaře: Jurid
Novinka v sortimentu pro brzdaře: Jurid

ELIT od 15. 6. 2016 rozšiřuje sortiment brzdových destiček, kotoučů a čelistí pro osobní i nákladní vozy o značku JURID – jednoho z hlavních a nejznámějších originálních výrobců a dodavatelů do OE. Více v aktuálním vydání Elit magazínu 2/2016. .

Novinka pro motoráře u Elitu: sedla ventilů
Novinka pro motoráře u Elitu: sedla ventilů

Se zavedením motorářského sortimentu Kolbenschmidt zařadil Elit do porfólia motorových dílů stále častěji používaná sedla ventilů. Sedla ventilů nabývají v současnosti na významu v souvislosti se stále častější výrobou hlav válců motorů z hliníkových slitin. Sedlo ventilu zabraňuje propadu ventilu do hlavy válců a pomáhá utěsnit spalovací prostor. Pohlcuje také část tepla vytvořeného při spalování. […]

Novinka v nabídce Elit – brzdové hadice Goodridge
Novinka v nabídce Elit – brzdové hadice Goodridge

Nově u Elitu najdete v sortimentu brzdové hadice Goodridge. Pancéřové hadice Goodridge řeší konstrukční problém gumových hadic – pocit měkkého pedálu, pokles brzdného účinku, obtížně čitelný nástup brzdné síly a její dávkovatelnost. Výměna za Goodridge zvyšuje bezpečnost i potěšení z řízení. Sortiment obsahuje více než 800 položek. Sada vždy obsahuje potřebný počet hadic na celé […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!