Inter Cars chystá změny v programu HaynesPro

31. října 2016, 16:13

Od 31.10.2016 dochází k přechodu na aktualizovanou verzi Touch portálu WorkshopData.com u programů HaynesPro Car U4 a HaynesPro Truck U4.

Hlavní změnou této aktualizace bude nový vyhledávací strom, který obsahuje o 5 miliónů více pozic než předchozí verze vydaná v roce 2015, a který do budoucna zajistí větší flexibilitu a zlepšení obecně při výpočtech doby oprav na základě dat od jednotlivých výrobců. Tato změna s sebou přináší také novou vizualizaci portálu a drobné úpravy v zařazení jednotlivých nastavení. To může zapříčinit, že stávající uživatelé naleznou některé informace jinde, než byli zvyklí.

Nejedná se však o žádné radikální změny a ve většině případů by mělo být dohledání intuitivní. Naopak mnozí z uživatelé úpravu ocení i proto, že se zlepší zobrazování např. na tebletech.

Více informací u obchodně technických zástupců. (kontakty: www.vybaveniservisu.cz)

Související články

Slavnostní otevření pobočky a regionálního skladu Inter Cars v Teplicích
Slavnostní otevření pobočky a regionálního skladu Inter Cars v Teplicích

Zhruba měsíc a půl po zahájení provozu nové pobočky a skladu proběhlo dne 30. 9. 2016 slavnostní otevření. „Mile nás překvapil velký zájem zákazníků. Inter Cars nemá v Teplicích velkou tradici, pobočku jsme zde otevřeli teprve před nedávnem. O to více nás potěšilo, že se dnes dostavilo více než 250 návštěvníků, kteří zde strávili velmi […]

Možnost zapůjčení nářadí u Inter Cars
Možnost zapůjčení nářadí u Inter Cars

Inter Cars nabízí možnost zapůjčení nářadí na výměnu nejnovějších spojkových nebo rozvodových sad. Pro zapůjčení nebo více informací se obraťte na pobočky nebo obchodní zástupce Inter Cars.

Velký nárůst obratu skupiny Inter Cars
Velký nárůst obratu skupiny Inter Cars

Inter Cars Group představila své pololetní výsledky. Celá skupina zvedla obrat oproti pololetí minulého roku o 23,2%. Celý obrat skupiny Inter Cars Group činil 2.312,80 mil. PLN (cca 527 mil. EUR). Nejvyšší nárůst obratu oproti pololetí roku 2015 zaznamenala slovinská pobočka (o 175%), nejnižší Litva (o 18%). Česká pobočka navýšila tržby o 24,3%, slovenská o […]

Nový aplikační katalog zadních náprav na francouzské vozy
Nový aplikační katalog zadních náprav na francouzské vozy

Inter Cars vydal nového aplikačního průvodce zadních náprav značky Fortuna Line na automobily značek Peugeot, Citroen a Renault. Celý katalog v pdf si můžete stáhnout ZDE.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!