Slavnostní otevření pobočky a regionálního skladu Inter Cars v Teplicích

10. října 2016, 8:56

Zhruba měsíc a půl po zahájení provozu nové pobočky a skladu proběhlo dne 30. 9. 2016 slavnostní otevření. „Mile nás překvapil velký zájem zákazníků. Inter Cars nemá v Teplicích velkou tradici, pobočku jsme zde otevřeli teprve před nedávnem. O to více nás potěšilo, že se dnes dostavilo více než 250 návštěvníků, kteří zde strávili velmi příjemné odpoledne“, říká Petr Haskei, manažer pobočky.

Pohodovou atmosféru zajistil také bohatý doprovodný program – občerstvení, živá hudba, soutěže o věcné ceny, škola čepování piva a mnoho dalšího. Návštěvníci nebyli ochuzeni ani o prohlídku skladu. Tu měla na starosti osoba ze všech nejpovolanější manažerka skladu, Naděžda Císařová. „Zákazníci náš sklad obdivně prohlíželi, byli překvapeni hlavně jeho velikostí a kapacitou. Sklad je zatím zaplněn zhruba z 50% a má i dostatečnou kapacitu pro předpokládaný rozvoj pobočkové sítě Inter Cars“, dodává Naděžda Císařová. 


Že nové pobočky jsou nyní pro Inter Cars prioritou, potvrdil ve svém úvodním slovu k otevření pobočky a skladu i Martin Havlíček, prokurista společnosti Inter Cars Česká republika s.r.o.: „Severozápadní a Západní Čechy jsou logicky další oblastí, kam chceme směřovat naše kroky. V této souvislosti jsme již začali oslovovat potencionální zájemce, franšízové partnery, kteří by měli zájem o otevření pobočky Inter Cars ve své správě. Vybudování silného logistického zázemí, jako je teplický sklad a jeho napojení na naše další sklady v ČR je proto nezbytným odrazovým můstkem“.

Související články

Inter Cars chystá změny v programu HaynesPro
Inter Cars chystá změny v programu HaynesPro

Od 31.10.2016 dochází k přechodu na aktualizovanou verzi Touch portálu WorkshopData.com u programů HaynesPro Car U4 a HaynesPro Truck U4. Hlavní změnou této aktualizace bude nový vyhledávací strom, který obsahuje o 5 miliónů více pozic než předchozí verze vydaná v roce 2015, a který do budoucna zajistí větší flexibilitu a zlepšení obecně při výpočtech doby […]

Nový aplikační katalog zadních náprav na francouzské vozy
Nový aplikační katalog zadních náprav na francouzské vozy

Inter Cars vydal nového aplikačního průvodce zadních náprav značky Fortuna Line na automobily značek Peugeot, Citroen a Renault. Celý katalog v pdf si můžete stáhnout ZDE.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!