První zastávky SAG ON TOUR

15. května 2023, 14:55

Osmička prezentovaných značek, desítky rozdaných testovacích dílů, bezmála čtyři stovky grilovaných klobás a šest sudů piva či kofoly. A k tomu spousta setkání se zákazníky. To jsou základní statistiky prvních dvou zastávek série SAG ON TOUR na pobočkách SAG Jihlava a SAG Brno 2, kde na návštěvníky čekal zajímavý program na celé odpoledne.

Vedle prezentací exkluzivních značek Carfit i QWP se představili také další vybraní dodavatelé. Nabídku servisního vybavení si připravilo technické oddělení TechXpert a do terénu také vyjeli za zákazníky kolegové ze servisního konceptu CarXpert. Vše doplnily zajímavé akční nabídky na konkrétní položky. A také dovednostní soutěž o nejrychlejšího mechanika ve výměně svíček na čas.

Po celou dobu akce si návštěvníci mohli pochutnat na vynikajících grilovaných klobásách a skvělém točeném pivu nebo točené limonádě.

Prezentační akce SAG ON TOUR s podtitulem GARÁŽOVÉ VYBAVENÍ & GRIL PÁRTY 2023 pokračuje i tento týden – tentokrát na severu Moravy: ve středu 17.5. v Olomouci (Týnecká 714/6) a o den později v Ostravě (Na Rovince 911).

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!