bwin sponzorem MotoGP až do roku 2013

19. prosince 2011, 0:00

Online sázková kancelář bwin prodlužuje sponzorskou smlouvu s držitelem práv MotoGP Dorna Sports S. L. Svůj závazek podporovat atraktivní motocyklové závody tak bwin potvrzuje až do roku 2013.

Úspěšné partnerství mezi Dorna Sports S. L. a bwin bude pokračovat další dvě sezony. Sázková kancelář bwin je součástí MotoGP již od roku 2004 a tento svůj sportovní závazek znovu potvrdila na dvou Grand Prix – Grand Premio se Espana v Jerezu a Grand Prix České republiky v Brně. U obou závodů figuroval bwin jako hlavní sponzor. Dále bude bwin přítomen v Misanu, Mugellu a Silverstonu.

bwin tak na MotoGP budeme potkávat v podobě bannerů na trati, v boxech a na startu. Další brand bude umístěn např. na podiu či v tiskovém středisku. Se speciální LED reklamou navíc posílí image značky na Grand Prix, na kterých bude hlavním sponzorem a podtrhne důležitost inovací a technologií ze své vlastní filozofie.

Norbert Teufelberger, Co-CEO v bwin.party digital entertainment plc, řekl: „Jsme pyšní, že můžeme oznámit prodloužení naší spolupráce s MotoGP na další dvě sezony. MotoGP je jedním z nejvíce strhujících sportovních odvětví na světě a perfektně se slučuje s naší značkou. Stovky milionů televizních diváků sledují vzrušující závody každý rok.“

Generální ředitel Dorna Sports S. L. Pau Serracanta dodal: „Spolupráce mezi bwinem a MotoGP je po více než 7 let spojena se spolehlivostí, inovacemi a růstem. Těšíme se na společné závody v nadcházejících sezonách.“

 

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!