Shell Dobšice je čerpací stanicí roku 2015

26. října 2015, 8:39

Čerpací stanice Shell Dobšice získala ocenění „Čerpací stanice roku 2015“ v 9. ročníku prestižní oborové soutěže PETROLawards 2015. Společnosti Shell Czech Republic a.s. se podařilo obhájit loňské vítězství v této kategorii s další čerpací stanicí ze své rozsáhlé sítě v České republice.

Čerpací stanicí roku 2015 se stala nová čerpací stanice Shell Dobšice situovaná u dálnice D11 z Prahy na Hradec Králové, která je v provozu rok a půl. Vítězství v této kategorii navazuje na loňský úspěch společnosti Shell, kdy ve stejné kategorii zvítězila čerpací stanice ve Slavkově u Brna a navíc společnost Shell získala první místo v kategorii Projekt roku za koncept nadstandardních veřejných toalet 2theloo na dálničních čerpacích stanicích.

„Obhájení titulu Čerpací stanice roku si všichni ve firmě nesmírně vážíme a bereme ho jako úspěch naší dlouhodobé snahy o poskytování vysokého standardu služeb na všech našich čerpacích stanicích. Mé velké poděkování patří především týmu čerpací stanice Shell Dobšice, ale také mým kolegům a našim obchodním partnerům, kteří se všichni podílí na zajišťování hladkého provozu celé naší sítě v České republice,“ komentoval ocenění Petr Pražský, ředitel provozu sítě čerpacích stanic Shell ve střední a východní Evropě.

Čerpací stanice Shell Dobšice je přístupná z obou směrů dálnice. Motoristům poskytuje kromě vysoké úrovně doprovodných služeb také standardní nabídku pěti druhů pohonných hmot Shell s garantovanou kvalitou v rámci programu Pečeť kvality. Kapacita výdeje pohonných hmot je koncipována s ohledem na silný provoz kamionové dopravy a umožňuje současné tankování až tří kamionů a čtyř osobních vozů. Potřeby zákazníků uspokojí i široký sortiment prodejny včetně rychlého občerstvení deli2go či vynikající kávy a dalších lahodných teplých nápojů Costa Express. Na čerpací stanici nechybí prémiový koncept veřejných toalet 2theloo, který zde byl exkluzivně uveden poprvé v České republice.

O PETROLawards
PETROLawards je profesní celo-oborová soutěž každoročně vyhlašovaná společností PETROLmedia s cílem představit významné počiny v oblasti výroby a distribuce pohonných hmot i čerpacích stanic v České a Slovenské republice. Letos se konal již 9. ročník. Na základě nominací a následného hodnocení odborné komise byly oceňovány projekty a osobnosti ve 3 kategoriích (Projekt roku – suroviny a produkty, Projekt roku – čerpací stanice, myčky, shop a gastro, Osobnost roku). O nejlepší čerpací stanici pak rozhodl hloubkový audit externí specializované firmy. Slavnostní předání cen vítězům proběhlo v rámci tradiční konference PETROLsummit. Více informací najdete na www.petrol.cz

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!