DEFEND VIN.PRO.TEC – produkt, který opět snižuje riziko krádeže vozidla

18. února 2016, 8:08

Společnost DEFEND CZECH REPUBLIC s.r.o. představila další novinku z řady doplňkových produktů – DEFEND VIN.PRO.TEC, která přispívá ke snížení rizika odcizení vozu a doplňuje rodinu produktů a služeb společnosti Defend. Jde o trvalé vyleptání VIN kódu na skla vozidla, který jednoznačně identifikuje vůz. Společnost tak naplňuje své krédo – chránit vozidlo klienta proti krádeži nebo nehodě komplexněji – před i po případné ztrátě.

DEFEND VIN.PRO.TEC je bezpečnostní leptání VIN kódu na autoskla technologií DEFEND GLASS MARKING SYSTÉM. VIN kód jako jednoznačný identifikátor motorových vozidel je trvale umístěn na obtížně dostupných místech vozu, především v průhledu předního okna. Vyleptání VIN kódu na všechna okna vozu je tak dalším ochranným prvkem snižující riziko krádeže vozu.

Vyleptáním VIN kódu se vozidlo stává pro zloděje neprodejným na náhradní díly. Samotným vyleptáním získá zákazník slevy na pojistném a samotná samolepka potenciálního zloděje odradí od páchání trestné činnosti. Podle průzkumů leptání VIN kódu snižuje pravděpodobnost ukradení vozidla o více než 74%.

Součástí instalace VIN kódu je rovněž rozšířená finanční služba DEFEND GARANCE 3.000 Kč. Po online registraci do 10 dnů od data aplikace VIN kódu na autoskla DEFEND VIN.PRO.TEC získá zákazník zdarma rozšířenou Defend Garancí 3.000 Kč na jeden rok. V případě krádeže vozu s vyleptanými VIN kódy tak zákazník získá zpět částku 3 000 Kč. (více informací ve formátu PDF ZDE

„S novým produktem VIN.PRO.TEC uzavíráme pomyslný čtverec v naší komplexní nabídce produktů a služeb – zabezpečení – ochrana – bezpečnost – garance. Vozidlo klienta tak umíme chránit proti krádeži nebo nehodě před i po případné ztrátě“, řekl Ing. Pavel Vojtek, generální ředitel společnosti DEFEND GROUP.

V portfoliu produktů společnosti DEFEND AUTOMOTIVE GROUP se v současnosti nachází tradiční mechanický zámek řadicí páky DEFEND LOCK, elektromechanický zámek řazení DEFEND MATIC, bezpečnostní kryt motoru DEFEND SKIDPLATE, parkovací asistent DEFEND PARKCONTROL,

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!