K2 Group najímá nové manažery

1. července 2016, 17:26

K2 Group, skupina firem, kterou tvoří společnosti K2 Moto (dealer motocyklů Kawasaki, Yamaha a Kymco, www.k2moto.cz), Motopoint (velkoobchodní distributor náhradních dílů na motocykly www.motopoint.cz) a K2 Industry (velkoobchodní distributor strojních součástí) se rozhodla výrazně posílit svou pozici na trhu a jedním z prvních kroků je vytvoření nového manažerského týmu.

Na pozici výkonného ředitele všech firem skupiny byl jmenován Pavel Tříska. Bývalý obchodní ředitel ve společnostech Seznam, Office Depot (bývalý Papirius), PayU či Vekra má za úkol nastartovat novou etapu fungování celé skupiny. “Naším cílem je v první řadě dobudovat manažerský tým a využít značný obchodní potenciál. V další fázi se budeme věnovat rozvoji jak z pohledu produktového portfolia, tak z pohledu regionálních zastoupení,“ říká Pavel Tříska. Pavel je aktivní cyklista, je ženatý, má dvě děti a psa.

Marketing bude mít nově na starosti Ondřej Čihař, bývalý marketingový ředitel společností Etnetera a Sport Invest. “Všechny firmy dosud táhlo obrovské nadšení zakladatelů a lidí okolo. Prakticky bez jakéhokoli náznaku koncepčního marketingu. Věřím, že dokážeme díky několika jasným krokům rychle posunout jednotlivé firmy o výrazný kus kupředu,” říká Čihař. Ondřej Čihař je ženatý, má dvě děti a ve volném čase vášnivě sportuje, čte a cestuje do vzdálenějších koutů zeměkoule.

Tisková zpráva K2 Group

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!