Henniges Automotive otevírá 1. výrobní závod v Polsku

15. července 2016, 9:25

Henniges Automotive Holdings, Inc., přední světový dodavatel technicky pokročilých těsnění a antivibračních komponentů pro automobilový průmysl, s radostí oznamuje, že dnes otevírá svůj výrobní závod ve městě Prudnik v Polsku. Toto strategické umístění je součástí pokračující snahy společnosti Henniges o rozšíření její globální působnosti.

"Závod v Prudniku nám umožní větší konkurenceschopnost v rámci regionu," uvedl Boris Gavric, viceprezident světového prodeje a marketingu společnosti. "Zároveň nám nabízí příležitost investovat v malém městě, které přišlo o průmysl." Očekává se, že závod v průběhu následujících pěti let přijme dalších 500 členů týmu. 

"Henniges je pod novým vedení velmi orientováno na růst," poznamenala Ann Budin, viceprezidentka pro evropské operace společnosti. "Otevření závodu v Prudniku nám umožňuje využít zkušeností z našeho závodu v České republice pro rozšíření naší technologické nabídky v tomto regionu." Prudnik je vzdálen 150 kilometrů severně od závodu v Hranicích v České republice.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!