Nová SATAjet 5000 B PHASER

2. ledna 2017, 15:20

Smoking si neberete každý den. Po generace předávaný porcelán se prostírá pouze při slavnostních okamžicích. A nová pistole SATAjet® 5000 B Phaser ™ se nepoužívá při ledajakých projektech. Je navržena pouze pro slavnostní příležitosti.

SATAjet® 5000 B Phaser ™. Exkluzivní stříkací pistole, která byla vyvinuta ve spolupráci s prestižním Porsche Design Studio.

Se svým individuálním vzhledem, použitými speciálními materiály a jedinečným pojetím je uržena pro zcelaspeciální projekty. Spojení netradičního vzhledu, použití vysoce kvalitních materiálů a využití zcela unikátnách technologických řešení neobvyklých v oblasti stříkací techniky, nabízí Phaser ™ zcela nový pohled na design stříkacách pistolí.

Technologicky je Phaser ™ shodný s řadou prémiových stříkacích pistolí SATAjet® 5000 B, využívá i totožnou koncepci stříkacách trysek a všechny další osvědčené technické znaky, které definují již prvotřídní pověst série SATAjet® 5000.

 

Související články

Nová pistole SATAjet 5000 B Aviator
Nová pistole SATAjet 5000 B Aviator

Společnost Servind představuje novou pistoli SATAjet 5000 B Aviator v obzvláště atraktivní speciální povrchové úpravě, která je inspirovaná style Pop Art. Samozřejmostí je, že pistole SATAjet 5000 B Aviator je plně funkční a díky speciální povrchové úpravě také vhodná pro každodenní použití v lakovací kabině. Tento speciální model je dodáván se sadou 3 jednorá­zových kelímků […]

Myčka pistolí HR 1400
Myčka pistolí HR 1400

Firma Servind představuje novou myčku pistolí HR 1400. Jedná se o kompaktní ruční myčku pistolí, určenou na průběžné mytí od vodou ředitelných barev, kterou lze díky splnění normy ATEX pro zóny 1 a 2 umístit přímo v lakovací kabině, nebo na míchárně apod.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!