Zahájení zkušebního provozu nové nejmodernější lakovny dealerství BMW Group

15. března 2017, 17:27

BMW Group je vedoucí společností ve vývoji špičkových technologií pro prémiové automobily. Jejich používané unikátní konstrukční materiály často vyžadují specifické opravárenské postupy a technologické vybavení. Nejvyšší opravárenský standard zajišťuje svým zákazníkům celkem 11 dealerů BMW, rozmístěných po celé republice. Nedílnou součástí komplexního přístupu k opravám prémiových vozidel jsou ekologicky šetrné barvy BMW ColorSystem, vyvinuté společností BMW Group tak, aby dokonale splynuly se stávající barvou vozidla.

Celoživotní systém vzdělávání pracovníků karosáren jen doplňuje celkovou snahu společnosti o prvotřídní opravy vozidel BMW po dopravních nehodách.

Všechny BMW Autorizované karosárny a lakovny podléhají roční certifikaci nezávislým auditem. Pro letošní rok budou certifikováni další dva dealeři BMW. Celkové pokrytí Autorizovaných karosáren a lakoven je tak nejvyšší mezi importéry zastoupenými na českém trhu, což se mimo jiné pozitivně projevuje při spolupráci s pojišťovnami.

Nová karosárna a lakovna společnosti Invelt Praha
V těchto dnech byl zahájen zkušební provoz nové karosárny a lakovny společnosti Invelt Praha. Tato karosárna a lakovna je v současnosti nejmodernějším provozem svého druhu v České republice. Celá rekonstrukce proběhla v rekordně krátkém čase tří měsíců. Na více než 700 m2 se nachází několik unikátních technologií, mezi něž patří zejména dvě lakovací kabiny SAICO ZERO s centrální míchárnou barev BMW ColorSystem, využívající produkty nejvyšší kvality, které se aplikují rychleji, šetří čas zákazníka a zároveň splňují nejvyšší ekologické standardy. Samozřejmostí kvalitního servisu jsou čtyři přípravné stanoviště s technologií robotického infrazářiče SYMACH FLY. V této modernizované karosárně spolu s lakovnou pracuje 10 specialistů, měsíční kapacita střediska je 120 zakázek. Ostrý provoz bude zahájen
začátkem dubna 2017.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!