Společnost Interaction otevřela nové Vzdělávací a prezentační středisko

22. listopadu 2017, 11:48

Společnost Interaction ve dnech 15. – 16.11. 2017 slavnostně otevřela nové Vzdělávací a prezentační středisko v Nupakách. Středisko je pomyslnou čarou rozděleno na dvě části. Ta první je určená pro školení, ukázky a teoretickou část. Tou druhou částí je již plně vybavené zázemí pro praktické ukázky.

Po telefonické domluvě si můžete přijít prohlídnout vybavení, které ve středisku najdete:

Wieländer+Schill – Kompletní vybavení karosáren

InvertaPuls IP6 – 2 ACT je svářečka s dvěma hořáky pro MIG/MAG sváření, s možností sváření oceli, hliníku, nerezu a pájení bronzem, vybavená i o sestavu pro TIG svařování

InvertaSpot GTinclusive automatic  je automatická odporová svářečka (bodovačka), která automaticky detekuje a měří parametry plechu. Tlaky a časy jsou optimálně automaticky regulovány a kontrolovány. Bez nutnosti manuálního nastavování a ladění.

Sušící zařízení Flexitherm je zařízení pro sušení tmelů a lepidel, zejména vhodné pro sušení při studeném cínování.

Telwin

Interaction, jako výhradní dovozce této italské značky svářecí techniky, má v nabídce svářečky pro různé aplikace, MIG/MAG , bodovačky, indukce, spotovací stanice.

Kemper

Odsávací zařízení pro filtrování pevných částit vzniklých při svařování Profi Master, splňující přísné normy pro ochranu zdraví při svařování.

Facom

Špičkové ruční nářadí francouzského výrobce, které pro svou výjimečnou kvalitu může nabídnout našim zákazníkům dokonce i doživotní záruku.

Je možné si prohlédnout 5modulový dílenský vozík JET+5 plně vybavený pro potřeby servisu i karosárny.

Rodcraft

Německý výrobce pneumatického nářadí, pro svou kvalitu používán v mnoha karosárnách. Ve středisku jsou k vidění různé typy přímých brusek, pilníků, vrtaček a dalšího vybavení pro potřeby moderní karosárny.

Elektrické nářadí je ve Vzdělávacím a prezentačním středisku zastoupeno firmami Dewalt a Festool, které jsou také pro svou kvalitu vyhledávány profesionály.

K dispozici nabízí i ukázky aplikací lepení a těsnění spojů od firem Teroson a 3M.

V případě zájmu o vybavení lakovny vám společnost Interaction doporučuje:

odsávaný stůl pro míchání barev B-Tec Painty-04
myčka pistolí B-Tec D-800
kompaktní lakovací kabina Tetris 3,5 m × 3,5 m
různé druhy lakýrnických stojanů od firmy Carsystem a B-Tec
sušička test karet B-Tec ST-01
stříkací pistole od firmy SATA, různé druhy podle potřeby aplikovaného materiálu např. SATAjet 5000 v provedení HVLP a RP nebo postole miniJet 4400.

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!