Plnič Spectral UNDER 00-RACE: Průlom v oboru lakování

31. října 2018, 14:28

NOVOL navazuje na úspěchy své značky Spectral a uvádí na trh nové produkty. Začátek roku 2019 přinese nové plniče a bezbarvé laky pro profesionální autolakovny s vysokými nároky na výkon a kvalitu. Nový plnič Spectral UNDER 00-RACE byl poprvé představen na výstavě Automechanika 2018 ve Frankfurtu.

Plnič Spectral UNDER 00-RACESpectral UNDER 00-RACE se ukáže jako předchůdce nových řešení v aplikaci plničů. Tento produkt vyvinula inovační laboratoř NOVOL se zaměřením na urychlení procesu základování. Ve svém pátrání po způsobu, jak optimalizovat procesy lakování a oprav karoserie, NOVOL využil polyasparagové pryskyřice pro výrazné zkrácení doby schnutí, aniž by tím ohrozil výkonnostní parametry nového produktu.

Spectral UNDER 00-RACE lze brousit již po 20 minutách od aplikace dvou vrstev při pokojové teplotě. Tato vlastnost zcela jistě urychlí proces opravy.

Produkt se pyšní extrémně rychlým časem schnutí a krátkými časy odvětrání mezi vrstvami, stejně tak jako nízkou stříkací viskozitou a vysokým obsahem pevných částic pro skvělou efektivitu zpracování. Perfektní rozliv a plnicí vlastnosti zaručují úspěch nového plniče na trhu.

Jedná se o opravdový průlom v lakování:

  • o 70% kratší doba schnutí, kratší doba aplikace,
  • hladká povrchová úprava (což zkracuje dobu broušení),
  • extrémně vysoká vydatnost.

Výhradním distributorem značky Spectral pro Českou republiku je společnost Bučan s.r.o.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!