Interaction na Prague Car Festivalu

12. září 2014, 11:40

Již třetí ročník netradiční motoristické výstavy, která je zaměřena především na upravené automobily, luxusní, sportovní a závodní speciály, ameriky a elektromobily, se konal poslední srpnový víkend na výstavišti v pražských Letňanech.

Ani proměnlivé počasí neodradilo více jak 12 tisíc návštěvníků, kteří si přišli prohlédnout 300 vystavených vozů, zazávodit si v motokárách na malém okruhu, zajezdit si smykem s autem Easydrift či vychutnat si poklidnou jízdu hybridním vozem či eletromobilem.

Prague Car Festival přináší především zábavu, proto je zde bohatý doprovodný program. Soutěže krásy, tombola, však i fanoušci počítačových her si přišli na své na několika simulátorech a na více než 30 herních konzolích. Velké zastoupení má na výstavě také tuning v té nejluxusnější podobě, kterou je v České republice možné vidět. Téměř dvě stovky exponátů ze sedmi evropských zemí soutěžily během víkendu o ceny v mnoha kategoriích.

Interaction, jako správný fanoušek tuningu, podpořil své zaměstnance, kteří vystavovali své unikátní kousky, a také věnoval dary všem oceněným v této soutěži.

Související články

Interaction: Legendy za námi
Interaction: Legendy za námi

O víkendu 14. a 15. června proběhla v areálu PN v Bohnicích motoristická slavnost LEGENDY. Ani Interaction nemohl chybět. Na více než 650 exponátů historických, současných i závodních se přišlo podívat přes 15 000 návštěvníků. Mnozí s nich se zastavili i u stánku Interaction, který lákal vystavenými vozy zákazníků. Jednalo se o Mercedes 380 SL […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!