Interaction partnerem ŠKODA Economy Run

17. října 2014, 15:56

Na start letošního 33. ročníku ŠKODA Economy Run se nakonec postavilo celkem 48 posádek. Jednodenní soutěž o délce trati 309 km byla určena výhradně pro vozy značky ŠKODA poháněné benzinovými nebo naftovými motory. Vítězná ŠKODA Octavia Combi 2.0 TDI DPF/103 kW (2006) ujela celou trať se spotřebou 2,95 l/100 km.

Poprvé se v letošním roce uplatnila nová metoda měření spotřeby. Základem této metodiky je elektronický diagnostický přístroj, který zjišťuje přesné množství paliva, nacházející se v nádrži před jízdou a po jízdě. Nádrž se na počátku naplní jen ze dvou třetin. Rozdíl mezi oběma naměřenými hodnotami pak udává exaktní množství spotřebovaného paliva.

V minulých ročnících se na počátku soutěže tankovala plná nádrž a množství spotřebovaného paliva se zjišťovalo podle množství dotankovaného v cíli.

Interaction je již tradičním partnerem a i letos podpořil zúčastněné soutěžící.

Související články

Re-Zinc – snadná cesta ke galvanizaci
Re-Zinc – snadná cesta ke galvanizaci

Systém Re-Zinc je určen ke galvanizaci pro ochranu karoserie. Díl, který má na sobě rez, je třeba obrousit, jak nejlépe to lze. Po ošetření povrchu produktem Re-Zinc se odstraní prorezlé částice v pórech materiálu. Ve stejný čas se na opravovanou část nanese vrstva zinku a zastaví případnou korozi. Re-Zinc lze použít (místo zinkového spreje) všude […]

Interaction slaví úspěch na soutěži Firma roku
Interaction slaví úspěch na soutěži Firma roku

Soutěž „Firma roku“ patří svým všeoborovým a regionálním zásahem k největším podnikatelským kláním v zemi. V hodnocení dosahuje maximální objektivity a vytváří zcela ojedinělé vzájemné porovnání účastníků v jednotlivých krajích i za celou Českou republiku. Dne 21. 10. 2014 proběhlo slavnostní vyhlášení soutěže za Středočeský kraj a Prahu. Společnost Interaction, výhradní distributor autolaků Spies Hecker, […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!