Interaction: Multifunkční základový plnič Permasolid® HS Vario 5340

23. října 2014, 8:46

Nový plnič lze aplikovat přímo na kov (ocel, zinek, hliník) nebo na všechny běžně používané plasty v kombinaci s přísadou na plasty Permasolid® 9060. Má mnohostranné použití, jako mokrá na mokrou nebo jako brusný základový plnič. Je vhodný pro bodové opravy i celolak. Je dostupný ve světle šedé a černé barvě a skvěle se přizpůsobí podkladovému laku, navíc zlepšuje kryvost u problematických odstínů.

Při aplikaci mokrá na mokrou má dobrý rozliv a absorpci přestřiku. Je charakteristický vynikající přilnavostí a snadným broušením. Zároveň poskytuje skvělou antikorozní ochranu.

Díky rychlému schnutí je brzy připraven pro přelakování všemi podkladovými laky Spies Hecker. Ať už se rozhodnete pro schnutí na vzduchu, sušení v kabině či pomocí infrazářiče, základový plnič Permasolid ® Vario HS 5340 je ideální produkt pro každý způsob sušení!

Související články

Interaction: Čištění pistolí
Interaction: Čištění pistolí

V rámci servisu stříkacích pistolí firma Interaction zajišťuje i čištění pistole ve speciální čističce. Zařízení se vyznačuje unikátní čisticí intenzitou uvnitř i zvenčí pistole. Toto jedinečné čištění oddělí velmi efektivně zbytky zaschlých materiálů od povrchu stříkací pistole, a to i z jejich vnitřních, jinak špatně dostupných míst. Díky tomuto důkladnému vyčištění se snižuje riziko uvolnění […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!