Setkání Mercedes-Benz a Spies Hecker

28. května 2015, 8:07

Sto čtrnáct obchodníků a zástupců dealerů Mercedes-Benz z Číny přijalo pozvání globální prémiové značky lakovacích materiálů. Výkonní ředitelé autolakoven a top management Mercedes-Benz Čína navštívili výrobní závod Spies Hecker, který je dceřinou společností Axalta Coating Systems.

Spies Hecker je celosvětově doporučován a používán na opravárenské práce v síti Mercedes-Benz. Konkrétně pro čínský trh letos v březnu Daimler AG udělil Axaltě statut Premium Partner.

"Chceme, aby naši obchodníci pochopili, proč si Daimler AG vybral právě Axaltu jako Premium Partnera. Jde o to, více je seznámit s materiály Spies Hecker. Toto setkání toho jistě dosáhlo," říká Shi, Zhengwei, manažer Centrálního fakturačního programu pro Mercedes-Benz Čína.

Michael Prescher, jeden z mezinárodních klíčových Account manažerů Axalta, vysvětluje: "V rámci setkání jsme hosty seznámili s dlouhou historií Spies Hecker, vysvětlili jsme naše technické přednosti a síly, zdůraznili jsme nové lakovací technologie a diskutovali o budoucnosti a vzájemné spolupráci. Tato návštěva je velmi významná z hlediska rozvoje značky Spies Hecker na čínském trhu, stejně jako rozšiřování Centrálního fakturačního programu Mercedes Benz Čína v průběhu příštích tří let."

Související články

Phoenix – Nový software Spies Hecker
Phoenix – Nový software Spies Hecker

Přichází velká změna, k aprílu, tedy 1. 4. 2015 spustil Spies Hecker celosvětové nový koloristický program Phoenix. Tento nástupce softwaru CRplus odpovídá nejnovějším trendům nejen designem, ale především funkcemi. Otevírá dveře novým možnostem digitální koloristiky, je intuitivní a snadno ovladatelný. Kromě již známé offline verze, kterou má zákazník na svém počítači, disponuje tento software navíc […]

Phoenix: Koloristika budoucnosti
Phoenix: Koloristika budoucnosti

Aktualizace v reálném čase, přístup na on-line databázi Color-Cloud a kompatibilita s elektronickou váhou, se spektrofotometrem, stejně jako s automatizovaným míchacím zařízením Daisy Wheel – inovativní software Spies Hecker otevírá dveře novým možnostem digitální koloristiky. Nový software Spies Hecker V dubnu letošního roku spustil Spies Hecker celosvětově nový koloristický program Phoenix. Tento moderní nástupce softwaru […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!