AGILIS, nový bázový systém od R-M

13. března 2024, 17:07

Značka R-M představuje AGILIS, svou nejnovější řadu vodou ředitelných barev. Má nejnižší obsah těkavých organických látek (VOC) a nejvyšší eko-efektivitu, jaká na trhu autolaků existuje.

R-M AGILIS

Díky své pokročilé produktivitě pomáhá AGILIS lakovnám ještě dále zvyšovat jejich výkon. Jako inovativní odpověď na současné a budoucí výzvy má AGILIS novou pigmentovou technologii a zajišťuje rychlejší proces díky snadnější aplikaci s miliony barev, ze kterých si lze vybrat.

Při porovnání se stávajícími bázovými systémy na trhu mohou zákazníci očekávat úsporu až 35 % celkových časů procesu díky rychlejší aplikaci v jednom kroku a kratším cyklům odvětrání. Dalších 20 % úspor lze dosáhnout díky snížené spotřebě materiálu.

S méně než 250 gramy na litr překračuje AGILIS všechny globální požadavky na VOC a dosahuje nejnižšího obsahu VOC v průmyslu.

Kromě inovativní nové řady vodou ředitelných barev mohou zákazníci R-M AGILIS těžit také ze široké škály nástrojů a služeb pro optimalizaci procesů v lakovně na všech úrovních a usnadnění každodenní práce. To zahrnuje ARRANGE, nově navrženou ergonomickou pracovní stanici zajišťující rychlé cloudové připojení k softwaru R-M pro vyhledávání barev a online správu technických informací. Webový nástroj pro vykazování klíčových ukazatelů výkonnosti (KPI) s názvem AWARE pomáhá manažerům lakoven efektivně sledovat jejich podnikání v reálném čase pomocí přizpůsobených KPI.

R-M AGILIS

Ve spojení s novou aplikací R-M pro vzdálenou zákaznickou podporu ASSIST se mohou zákazníci spojit přímo s odborníky AGILIS, aby jim pomohli s technickými tématy. Kromě toho mají lakovny AGILIS šanci získat certifikaci APPROVE, prokazující je jako udržitelné a k životnímu prostředí šetrné poskytovatele služeb, což se stalo důležitou hodnotou pro zákazníky, pojišťovny, vozové parky, výrobce automobilů a další zúčastněné strany.

Importérem značky R-M pro Českou republiku je společnost Bučan s.r.o.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!